A hétköznapok során nincs mindig idő kiadós, mutatós, sok összetevős reggelik készítésére, azonban egy jó minőségű zabkeksz megmenthet minket attól, hogy olyan élelmiszerekhez nyúljunk a nagy kapkodásban, amiért nem hálás a szervezetünk. Azonban, ha zabkekszet fogyasztunk abban az esetben is legyünk körültekintőek, hiszen a készen kapható zabkekszek gyakran tartalmaznak tartósítószereket, ízfokozókat, színezékeket, mesterséges aromákat, feleslegesen sok finomított cukrot, és olajat.

Ha a héten egyik nap van egy kis időnk – tényleg nem kell több negyed óránál- akkor érdemes megsütni egy nagy adag zabkekszet, amit a sütést követő napokban elmajszolhatunk reggelente a kávé mellé, a kocsiban, a munkahelyen, a számítógép mögött, vagy akár megoldhatunk a házi zabkekszünkkel köztes étkezéseket, tízóraikat, és uzsonnákat is. És hogy készíthetünk negyed óra leforgása alatt finom zabkekszet? Receptjeink annyira egyszerűek, hogy rohanásban, kisgyerek, vagy párhuzamos tevékenységek mellett is egyszerűen kivitelezhetőek! Bárki, bármikor összedobhatja zabkeksz receptjeinket, amikből érdemes jó nagy adagokat sütni, hogy a mélyhűtőbe is tehessünk belőlük a későbbiekre.

A Blogon nem csak egyfajta zabkeksz recepttel ismerkedhettek meg. Ha gluténmentes, tejmentes, tojásmentes vegán zabkeksz receptet szeretnél, akkor ez a Blog nagy segítség lesz számodra! Megannyi növényi alapú zabkeksz recept van a blogon, amikhez minimális számú alapanyag kell. Vannak köztük ropogósak, puhábbak, csokisak, Szafi Free vegán rizscsíra fehérjével dúsítottak. Válaszd zabkekszeid alapanyagául a garantáltan gluténmentes Szafi Reform zabpelyhet, hogy gluténérzékeny ismerőseidet, barátaidat is megkínálhasd!

Nézz körbe zabkeksz receptjeink között ITT! Többé ne válaszd a boltokban kapható mesterséges adalékanyagokat tartalmazó, gyorsan felszívódó, cukros zabkekszeket! Kellemes sütögetést Mindenkinek!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!