A zabból készült alapanyagokért sokan rajonganak, hiszen több vitamin megtalálható bennük, ásványi anyagokat, rostot, és növényi fehérjéket is tartalmaznak. A zabliszt, a zabpehely, a zabkorpa mind méltó részét képezhetik egy kiegyensúlyozott, változatos étrendnek. A zabos édességeket sokan még szívesebben fogyasztják, ha nem tartalmaznak hozzáadott cukrot.

Az itt található zabos édességek, zablisztes sütemények, piskóták, kekszek, torták egyike sem tartalmaz hozzáadott cukrot, sőt, ha Szafi Reform gluténmentes zabliszttel készítitek őket, akkor gluténérzékeny barátaitokat, és családtagjaitokat is megkínálhatjátok velük!

Süss tízóraira ropogós, gluténmentes, csoki darabos zabkekszet, állíts összes ebéd utánra zabos pohárkrémet, vagy süteményét, készíts tortákat zabpehelyből, vagy zablisztből, az itt található receptek alapján!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!