Zöldséges tócsni

Szeretnél csökkenteni a húsbeviteleden, de nem találsz hozzá egyszerű, és finom húsmentes recepteket? Szeretnél gyorsan elkészíthető, laktató zöldséges receptekkel megismerkedni? Unod a fasírtot, a sült húst, és pörköltet? Szívesen ennél könnyen emészthető falatokat? Akkor a zöldséges tócsni receptjeink Neked valóak!

Fogyaszd főzelék mellé, salátához, krumplipüréhez, szendvicsbe töltve, vagy mártogatóshoz! A sütőben is megsüthető zöldséges tócsni receptjeink jóval kevesebb zsiradékot tartalmaznak, mint a hagyományos, olajos tócsnik. Kalóriacsökkentett zöldséges tócsni receptjeinket nyugodt szívvel fogyaszthatod a diéta idején is. Ha gluténmentes étrendet követsz, esetleg összetett ételérzékenységgel kell élned, akkor kitűnő választás a zöldséges tócsni receptjeink egyike! A gluténmentes vegán receptjeinket ajánljuk a tejérzékenyek, és a tojásérzékenyek számára is!

Túl sok zöldség halmozódott fel a hűtődben, és nem tudod mit kezdj velük? A megoldás egy finom zöldséges tócsni! A család kisgyermekei semmilyen formában nem szeretnék elfogadni a zöldségeket? Ebben az esetben is jó megoldás a zöldséges tócsni! Brokkoliból, cukkiniből, tökből, sőt, fehérrépából is lehet zöldséges tócsnit készíteni! Az összeshez ITT TALÁLTOK RECEPTEKET!

A legfinomabb GLUTÉNMENTES ÉS TOJÁSMENTES, vegán zöldséges tócsni receptünkért KATT IDE!

Azok, akik ügyelnek a szénhidrátbevitelükre EZT a GLUTÉNMENTES, SZÉNHIDRÁTCSÖKKENTETT zöldséges tócsni receptet teszteljék!

Jó étvágyat mindenkinek!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!