Zöldséges tócsni

Unod már a temérdek sok húsos fogást? Ennél valami üde, felfrissítő, ám laktató fogást? Szeretnél kipróbálni valami újat? Jó lenne elhasználni a spájzban régóta kallódó zöldségeket? Ha húsmentes ebédet szeretnél készíteni, esetleg húsmentes finomságot készítenél egy jó főzelék, vagy saláta mellé, akkor teszteld a zöldséges tócsni receptjeinket!

Szerintünk EZEK a legfinomabb zöldséges tócsni receptek! Brokkoliból, cukkiniből, tökből, sőt, fehérrépából is készíthetsz zöldséges tócsnikat, a linken található receptek segítségével! Tapasztalataink szerint ilyen formában még a válogatósabb gyerkőcök is szívesen elfogadják a zöldségeket!

Ha szeretnél tojásmentesen zöldséges tócsnit készíteni, akkor próbáld ki EZT a receptet! Gluténmentes étrendbe is beilleszthető, sőt vegán életmód mellett is fogyasztható!

Süss Te is zöldséges tócsnit! Ezek a zöldséges tócsni receptek közel sem tartalmaznak annyi zsiradékot, és olajat, mint a hagyományos társaik. Sőt, ha szénhidrátcsökkentett étrendet követsz, akkor is találsz olyan receptet, ami beilleszthető az étrendedbe! KATT IDE és ismerd meg ezt a szuper receptet!

Kellemes főzést kívánunk mindenkinek, és jó étvágyat a fenséges zöldséges tócsnikhoz!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!