Az egyik legjobb dolog, ami történhet a liszt, tojás, cukor kombinációból az a pihe-puha piskótatekercs. Sokak kedvence, ez a végtelenül egyszerű, lekváros sütemény. Készítésekor pontosan ügyelni kell a mennyiségekre, hiszen, a tökéletes, törésmentes piskótatekercset csak igényes munkával lehet elkészíteni.

A népszerű piskótatekercs sokaknak nagyon hiányzik, mikor paleo életmódra váltanak. Visszakacsingat a cukrászdai pultok mögül, vagy a boltokban előre lecsomagolt formában. A jó hír azonban, hogy paleo életmód mellett sem kell lemondani a piskótatekercsről! A paleo piskótatekercs természetesen nem búzalisztből, és finomított cukorból van, nincs benne tej, és vajkrém sem! A blog paleo piskótatekercs receptjei kizárólag paleo életmóddal kompatibilis maglisztekből, rostokból, paleo édesítőszerekből állnak. A paleo piskótatekercsek rosttartalma magasabb, mint a hagyományos piskótatekercseké, ezért laktatóbbak is, így, akár egy kiadós leves után második fogásként is helytállnak. Az egyik legnépszerűbb paleo piskótatekercs receptünk egy olyan lisztkeverékből készül, amely szénhidrátcsökkentett étrendbe is beilleszthető, amellett fogyaszthatják glutén-, tej-, szójaérzékenyek is, ráadásul sokoldalúan felhasználható, más, szénhidrtátcsökkentett sütemények készítéséhez is! Receptet ITT találtok hozzá! EZ a light paleo piskótatekercsünk pedig még kevesebb szénhidrátot tartalmaz, és még kevesebb hozzávalóból összeállítható!

Süssétek meg valamelyik paleo piskótatekercs receptünket, és bátran kínáljátok meg vele a nem paleozó ismerőseiteket is, hiszen ízben szinte épp ugyanolyanok, mint a hagyományos társaik!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!