Lapul egy kis cukkini a spájzban, és nincs ötleted, mit kezdhetnél vele? Unod a rántott cukkinit, a cukkini levest, és a cukkinis piskótákat is? Van megoldás! Ne hagyd kárba veszni ezt a fantasztikusan sokoldalú zöldséget, készíts belőle cukkini puffancsot! A cukkini puffancs nem csak főételként állja meg a helyét, hanem egy megfelelő fűszerezéssel ellátott mártogatóssal akár még vendégváró is lehet, vagy tévénézés mellett is szolgálhat nasinak! A cukkini puffancs

azért is jó megoldás a cukkini felhasználására, mert ebben a formájában általában azok is elfogyasztják jóízűen a cukkinit, akik egyébként nem szívesen eszik.

KATTINTS IDE hogy megismerkedhess egy nagyon finom cukkini puffancs recepttel, amely kiváló választás a húsmentes napokon egy főzelék mellé, vagy egy nagy adag saláta kísérőjeként. Burján Szafi gyakran készíti EZT a gluténmentes, vegán cukkini puffancsot ebédre, vagy vacsorára. Te próbáltad már? Megsütheted akár sütőben is, ha szeretnéd kerülni a bő olajban sütést.

A cukkini puffancs, ha jól van elkészítve, ellenállhatatlan finomság, amely laktat, lassan szívódik fel, és akár még hidegen is finom, úgy hogy iskolai, vagy munkahelyi szendvicsbe is megsütheted töltelékként. Adj esélyt a cukkini puffancsnak, és valószínűleg többé nem fogsz vágyni húsos fasírtok után.

A könnyed cukkini puffancs, a fenti recept szerint készítve, még összetett ételérzékenység esetén is fogyasztható! Ne hagyd ki, ha kerülöd a tejet, a glutént, a tojást, és a szóját! Ha eddig nem szeretted a cukkinit, akkor itt az idő, hogy esélyt adj a cukkini puffancsnak.

Süss Te is cukkini puffancsot, ha gyors, egyszerű, laktató receptet keresel, ami ráadásul nagyon finom is!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!