Olajban sült, bundázott kenyér, hát nem az egyik legkalóriadúsabb étel? Zsírban, és szénhidrátban is bővelkedik ez a laktató étel, amiért a felnőttek, és általában a gyerekek is egyaránt rajonganak. Diéta idejére sokan lemondanak a rántottába bundázott, forró zsiradékban megsütött kenyérről. Ha Te is már régóta nem fogyasztasz bundás kenyeret, hogy megőrizd az alakod, akkor mindenképp olvass tovább, mert elhoztuk Neked a diétás bundás kenyér receptjét!

Szénhidrátcsökkentett, gluténmentes bundás kenyér receptünk paleo életmódba is beilleszthető. Valójában ez egy hamis bundás kenyér recept, hiszen nem kell hozzá kenyér sem, így nincs mit „bundázni”. Ízre valóban nagyon hasonlít a hagyományos társára, és épp olyan laktató, mint a klasszikus verzió. Ezt a könnyen elkészíthető, gluténmentes étrendbe is beilleszthető, diétás bundás kenyér receptet ITT TALÁLJÁTOK!

Ha pedig a tojásra diétázol, esetleg vegán életmódot élsz, és kerülöd a gyorsan felszívódó szénhidrátokat is, ezért nem szeretnél hagyományos kenyérből készíteni bundás kenyeret, ha eddig csak a csicseris vegán bundás kenyeret ismerted, akkor lesd meg EZT  vegán hamis bundás kenyér receptünket! Ha nem bírod a hüvelyeseket, ezért nem akarod a csicserilisztes vegán bundás kenyeret elkészíteni, ha taszít a tojás, vagy egyszerűen csak nem szereted, akkor mindenképp próbáld ki ezt a receptet! Roppanósra sül a kenyér körül a bunda, épp, mint a hagyományosnál!

A zabpehely-fanoknak van egy zabos újra gondolt bundás kenyér receptünk is! Ajánlott azoknak is elkészíteni EZT a diétás „bundás kenyeret”, akik nem szeretik az olajban sült ételeket!

És, ha paleo életmód mellett esetleg fel szeretnéd turbózni a bundáskenyered, akkor süsd meg EZT a virslis „bundás kenyeret”! Ehhez sem kell kenyér, csupán a Szafis lisztkeverékek közül az egyik első, a szénhidrátcsökkentett, gluténmentes paleo sütő liszt!

Ezek alapján már Te is láthatod, a bundás kenyér nem feltétlenül az étel, ami mindenképp belerondít az étrendedbe, a diétádba! Süsd meg valamelyik diétás bundás kenyér receptünket!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!