Diétás bundás kenyér

Mi jut eszedbe először, ha azt olvasod: bundás kenyér? Érzed az illatát? Az olajban kisült, tojásos kenyér tapintását? Az émelyítő jóllakottság érzést, amit nyújt? Ha megvan, amiről beszélek, és már szinte megkívántad a bundás kenyeret, de mellőzni szeretnéd életmódváltás miatt, akkor olvass tovább, mert itt több diétás bundás kenyér recepttel megismerkedhetsz!

A diéta szó annyi mindent takar: van, aki egészségügyi okok miatt választja a kímélő ételeket, van, aki bizonyos alapanyagokat kerül, ételérzékenység miatt, vannak, akik a szénhidrátcsökkentett ételeket részesítik előnyben, és vannak, akik a zsírszegény étrendet preferálják. Te melyik csapatba tartozol? Bármelyik tábort erősítsd, itt tényleg találsz olyan bundás kenyér receptet, amit beilleszthetsz az étrendedbe!
Kezdjük a tojásmentes, zsírszegény, VEGÁN, hamis bundás kenyérrel, amit már annyian teszteltek. Ez a recept kivételesen elképesztő, hiszen úgy van teljesen bundás kenyér feelingje, hogy igazából semmi nem igaz rá, ami egy hagyomány bundás kenyérre: nem olajos, nem kell hozzá tojás, nincs utána kajakóma. ITT TALÁLJÁTOK ennek a vegán, diétás bundás kenyérnek a csodareceptjét!

Ha a szénhidrátcsökkentett étrendet preferálod, de szeretnéd újra élvezni a klasszikus bundás kenyér ízt, akkor EZ a neked való diétás bundás kenyér recept! Ehhez még kenyér sem kell, mégis, kellemesen jól lehet vele lakni, akár még paleo életmód mellett is!

Ha Te is oda vagy a zabpehely sokoldalúságáért, és szeretsz vele kísérletezni, minél több dologba beletenni, helyettesíteni vele hagyományos alapanyagokat, akkor EZT a diétás bundás kenyeret süsd meg! Nem olajban készül, mégsem száraz, teljesen meg van a hagyományos bundás kenyér érzés hozzá! Fogyassz mellé egy friss salátát! Garantáltan nem maradsz tőle éhes!

Ha gluténra diétázol, akkor is bátran készítsd el ezek közül bármelyik diétás bundás kenyér receptet! Ha életmódváltás miatt már „ezer éve” nem ettél bundás kenyeret, akkor itt az idő!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!