A bundáskenyeret nagyon sokan a diéta megkezdésével száműzik az étrendjükből. A bő olajban ki sütött, tojásba bundázott, gyorsan felszívódó kenyér valóban nem a legjobb választás, ha szeretnénk veszíteni a súlyfeleslegünkből. Zsírszegény, és szénhidrátcsökkentett étrendbe sem illeszthető be. Többeknek nehézséget okoz lemondani róla, hiszen nem csak finom ételről van szó, hanem kifejezetten laktatóról is, amely reggelire elfogyasztva egész délelőttre ad elegendő energiát.

Annak érdekében, hogy senkinek ne kelljen a háta mögött hagyni ezt az egyszerű-nagyszerű ételt, kifejlesztettünk több diétás bundáskenyér receptet is, amelyeket elkészítve ismét hozzájuthatunk a bundás kenyér eszegetésének élményéhez, anélkül, hogy feleslegesen sok finomított szénhidrátot, és transzzsírt fogyasztanánk.

A diétás bundás kenyér receptek közül sokaknak a „mindenmentes” verzió a kedvence. A leggyakrabban problémát okozó allergén anyagok, mint a glutén, a tej, a tojás, stb. nyomokban sem található meg EBBEN a „diétás” bundás kenyér receptben. Igen, jól olvastad! Lehetséges tojás nélkül bundás kenyeret sütni, sőt ezt a receptet használva, még a bő olajban való sütést is kihagyhatod. Ha olyan diétás bundás kenyér recepteket szeretnél még megismerni, amelyekhez nem szükséges sok olajban kisütni a kenyeret, akkor KATTINTS IDE! Ez a zablepény ízben nagyon hasonlít a diétás bundás kenyér ízére, azonban egy csepp hozzáadott olaj sem szükséges, sőt még kenyeret sem tartalmaz. Ha szénhidrátcsökkentett diétás bundáskenyeret szeretnél sütni, akkor használd EZT a receptet! Szintén kenyérmentes, és természetesen ezt a diétás bundás kenyeret is fogyaszthatják gluténérzékenyek, és tejérzékenyek is. Sőt ,a legutóbbi diétás bundás kenyér receptet ajánljuk paleo életmódot élőknek is!

Süss Te is diétás bundás kenyeret, és többé ne mondj le róla diéta miatt! Legyen szó vegán életmódról, paleo étrendről, nálunk találsz olyan diétás bundás kenyér receptet, amely nem rondít bele a az életmódoddal kapcsolatos terveidbe!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!