Édesség nélkül sokan el sem tudják képzelni az életüket. Sokaknak a főétkezések egy-egy édes falat elfogyasztásával zárulnak. Vannak, akik a krémes süteményeket, vannak, akik a gyümölcsös piskótákat, vagy muffinokat, és vannak, akik a desszertkrémeket, fagyikat, vagy pudingokat részesítik előnyben. Egy biztos: az édesség utáni vágy a legtöbbünkben fel-felbukkan, méghozzá meglehetősen gyakran. Mikor az ember igyekszik odafigyelni az elfogyasztott ételek minőségére, és összetételére, esetleg a szénhidrát, vagy zsír tartalmára, nem a legegyszerűbb kiválasztani az étrendünkbe is beilleszthető édességet, vagy diétás süteményeket.

Hozzáadott cukor, és finomított fehérliszt nélkül is lehet nagyon puha piskótát, ropogós csokis kekszet, krémes desszerteket készíteni! A blogon található diétás sütemény receptek sokfélék: találhattok fehérjében gazdag, hozzáadott zsírtól/olajtól mentes, szénhidrátcsökkentett, vegán, és paleo recepteket! Az itt fellelhető diétás sütemény receptek elkészítése nem bonyolultabb a hagyományos sütemények elkészítésénél. Pontos mértékekkel, és leírással ellátott receptjeinkkel nagy sikert arathat minden lelkes kísérletező, és életmódváltó!

Nagy családi eseményre, ünnepnapra, évfordulóra készítenél diétás süteményt? Szeretteidet szeretnéd meglepni reform édességekkel? Olyan klasszikus sütemények diétás verzióját keresed, mint a krémes, a madártej, az almás pite, az aranygaluska, vagy a meggyes pite? Sorolhatnánk még a legtöbbek által kedvelt klasszikus édességeket, és süteményeket, itt a legtöbbhez találtok hozzáadott cukortól mentes, diétás verziót! Készíts diétás zserbót, kókuszgolyót, mézeskalácsot, lúdláb tortát, lekváros piskótatekercset, és élvezd az ízeket, amelyek felidézik a gyermekkort! A hagyományoshoz megtévesztően hasonló ízek, minőségi alapanyagokból, könnyen elkészíthető receptekkel!

Diétás sütemény receptek ITT! 

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!