A krémes, kávés, édes, behűtött, friss tiramisunak nem könnyű ellenállni, pont ezért sokak életmódváltásába, diétájába olykor bele is ront. Ha Te is jártál már úgy, hogy elhatároztad, hogy csökkentetni fogod a hozzáadott cukrokat tartalmazó édességek fogyasztását, a zsíros ételeket, a magas szénhidráttartalommal bíró finomságokat, de egy-egy ételnek nem tudtál ellenállni, és csúnyán meghiúsult a döntésed, ha szeretnél tiramisut enni azokon a napokon is, amikor igyekszel odafigyelni arra, hogy ételeid minőségi alapanyagokból álljanak, és ne dobják meg gyorsan a vércukorszinted, ha eddig csalódnod kellett a diétás ételek ízében, állagában, akkor adj egy újabb esélyt diétás tiramsu receptjeinknek!

A diétás tiramisu is sokféle lehet: összeállíthatjuk szénhidrátcsökkentett piskótából, zsírszegény mascarponeből, elkészíthetjük hozzáadott cukor nélkül. Elkészítéskor figyelhetünk az allergén anyagokra is: gluténmentes, sőt, tejmentes tiramisu is pikk-pakk összeállíthatunk, az ITT TALÁLHATÓ RECEPT ALAPJÁN! Ha fogyasztasz tejtermékeket, de gondot okoz a hagyományos babapiskóta magas szénhidráttartalma, akkor keresd meg a neked megfelelő szénhidrátcsökkentett diétás tiramisu receptet az ITT ÖSSZEGYŰJTÖTT TIRAMISU RECEPTJEINK között!

Az ITT TALÁLHATÓ szénhidrátcsökkentett, gluténmentes, tejmentes tiramisut még azok is beilleszthetik az étrendjükbe, akik PALEO életmódot élnek! Készítsd el, és élvezd a diétás tiramisut, ami szeletenként kevesebb, mint 3 g szénhidrátot tartalmaz! Ez a szuper finom VEGÁN (tehát tej-, és tojásmentes), gluténmentes diétás hamis tiramisu receptünk még kakaóport sem tartalmaz, így, azok, akiknek a kakaó fogyasztás okozott gondot, teszteljék ezt a diétás tiramisu receptünket!

Diétás tiramisu receptjeink kipróbálásával Te is megbizonyosodhatsz róla, hogy az életmódváltásnak nem kell a lemondásokról szólnia! Teszteld Te is diétás tiramisu receptjeinket!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!