A gluténmentes életmód sokaknak nem önkéntes választás kérdése, hanem elemi szabály az étkezésüket illetően, mivel szervezetük nem a bírja a gluténtartalmú élelmiszereket kellőképpen megemészteni, így különböző fájdalmas, és kellemetlen tünetek jelentkezhetnek náluk.

Ha Te is valamilyen oknál fogva úgy döntöttél, kiküszöbölöd a gluténtartalmú ételek fogyasztását, és Te magad fogsz házilag készült, laktató, finom gluténmentes ételeket készíteni, akkor a legjobb helyen jársz, mivel ez a blog több száz gluténmentes receptet tartalmaz! Nem csupán kenyerek, szendvicsalapok, péksütemények, hanem főétel, desszert, pohárkrém, pizza, tortilla, és palacsinta receptek kincsesbányájára bukkantál! A receptek címében fel van tüntetve, hogy milyen allergén anyagtól mentes az adott étel, így csak arra kell egy pillantást vetni, és, ha megfelel az étkezési módunknak, akkor neki is vághatunk a kivitelezésnek!

Ha már Te is unod, hogy naphosszat böngészd az internetet gluténmentes blogokat keresve, ha már Te is kifogytál a gluténmentes ebéd/vacsora ötletekből, ha Te is szeretnél végre kifogásolhatatlan ízű, és állagú kenyeret enni gluténmentesen, akkor ez a gluténmentes blog mindenre a segítségedre lesz! Nem csak a hozzávalók, és az elkészítési mód van a bejegyzésekben részletesen leírva, hanem az alapanyagok mellett megtalálhatjátok, hogy hol tudjátok őket megvásárolni!

Állíts össze ízletes gluténmentes menüsorokat az év mindennapjára ennek a Blognak a segítségével! Gluténmentes receptjeink minőségi alapanyagokat tartalmaznak: lassan felszívódó szénhidrátok, rostok előnyben, édes receptúráinkban nem használunk hozzáadott cukrot! Ez a gluténmentes blog segítségül szolgálhat paleo/vegán életmódot élőknek is, valamint azoknak is, akiknek összetett ételérzékenységük van. A receptek alján szemügyre vehettek pár fotót, amelyeket azok fényképeztek az elkészített gluténmentes ételükről, akik már kipróbálták őket!

Itt biztosra mehetsz, hiszen, ha lépésről-lépésre betartod a már sokak által kipróbált recepteket, Neked is gyönyörű, ízletes gluténmentes ételek lesznek az asztalodon!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!