Gluténmentes kalács

Sütöttél már olyan kalácsot, ami nem csak ízre, de küllemre is kifogásolhatatlan volt? A kakaós, a mazsolás, vagy a csokis kalács a kedvenced? Magában, egy bögre tejjel, kakaóval, teával, és/vagy margarinnal/vajjal megkenve szereted a kalácsot? A boltokban, pékségekben kapható kalácsokon kívül ettél már igazán finom, házi kalácsot? Gluténmentes diéta mellett csak kívánkozva gondolsz vissza a friss, foszlós kalács ízére? Ha gluténmentes kalácsot szeretnél enni, és szeretnéd magad elkészíteni, akkor a legjobb helyen jársz! Nálunk nagyon sok gluténmentes kalács recept van! Gluténmentes kalács receptjeinket nagyon sokan tesztelték már, és a legtöbbeknél óriási sikert arattak. Válaszd a Szafi Reform gluténmentes kalácsot, ha azt szeretnéd, hogy a gluténmentes kalácsod szénhidrátcsökkentett legyen! A Szafi Reform gluténmentes kalács nem csak szénhidrátcsökkentett étrendbe beilleszthető, hanem még paleo életmód során is fogyasztható, mivel nem tartalmaz tejet, szóját, hüvelyesek lisztjeit, sőt, még hozzáadott cukrot sem! A szénhidrátcsökkentett, gluténmentes kalácsaink nagyon sokoldalúak: van olyan, amiben elhanyagolható mennyiségű a felszívódó szénhidrát értéke, teljesen lisztmentes, és rendkívül magas rosttartalommal rendelkezik. Ha szeretnéd kipróbálni ezt az alacsony szénhidráttartalmú, maglisztmentes paleo gluténmentes kalácsot, akkor KATT IDE! Luca napon sem kell gluténmentes kalács nélkül maradnod! A szintén paleo, szénhidrátcsökkentett Luca napi kalács receptünkért KATT IDE!

Szafi egyik kedvenc gluténmentes kalács receptje EZ!  Fogyaszd Szafi Free hozzáadott cukortól mentes lekvárral! Ha olyan gluténmentes kalács receptet keresel, aminek a fele tésztája kakaós, és a kész gluténmentes kalácsod pedig csíkos lesz, akkor próbáld ki EZT a gluténmentes csíkos kalács receptet!

Ha pedig kombinálni szeretnéd a Szafi Free és a Szafi Reform lisztkeverékeket, és így szeretnél laktató, foszlós, puha gluténmentes kalácshoz jutni, akkor teszteld a „házasság recept” alapján létrehozott gluténmentes kalács receptünket, ami ITT elérhető!

Húsvétok, karácsonyok, édes ízek után vágyó reggelik ne teljenek el többé kalács nélkül! Rendkívül finom gluténmentes kalácsainkat meglepően rövid idő alatt elkészítheted! Aki nem hiszi, járjon utána!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!