Sokak szerint nincs élet palacsinta nélkül! A palacsinta rajongás örökzöld már hosszú évtizedek óta. A palacsinta általában az első ételek közé tartozik, aminek elkészítésével kísérletezik az ember fia-lánya a konyhában. A hagyományos palacsinta összetevői között olyan élelmiszerek vannak, amiknek fogyasztása nagyon sok embernek okoznak problémát. Alapvető hozzávaló a retro palacsintához a búzaliszt. A búzaliszt a gluténtartalma miatt okozhat problémát, az arra érzékenyeknek. Azonban nem kell lemondaniuk a gluténérzékenyeknek sem a felhőtlen palacsintázás öröméről.

A gluténmentes palacsinta sokféle lehet: tojásos, és tojásmentes, maglisztből, vagy álgabonából készült. Ezen a blogon rengeteg gluténmentes palacsinta recepttel ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Sokak szerint a gluténmentes Szafi Reform palacsinta párját ritkítóan ízletes, egy az egyben visszaadja azt az élményt, amit egy hagyományos palacsinta nyújthat, ráadásul paleo életmódba is be lehet illeszteni. Sőt, a Szafi Reform gluténmentes palacsintát szénhidrátcsökkentett ételeket preferálók is bátran fogyaszthatják!

A Szafi Free gluténmentes palacsinta receptnél szerintem nincs egyszerűbb palacsinta recept! A gluténmentes Szafi Free hajdinás palacsinta lisztkeverékhez csupán vizet kell adni, esetleg még ízlés szerint lehet édesíteni. Felforrósított serpenyőben pillanatok alatt megsüthetjük a tökéletes, szakadásmentes, tekerhető, gluténmentes palacsintánkat, amit ráadásul vegán életmódot élők is fogyaszthatnak!

Itt találtok sós, és édes gluténmentes palacsinta recepteket egyaránt. Készíts papírvékony, puha gluténmentes palacsintát, töltsd meg a kedvenc töltelékeddel, és élvezd az ízeket! Ha vastagabb, kisebb méretű, gluténmentes amerikai palacsintára vágysz, vagy, ha esetleg, hortobágyi palacsintához keresel gluténmentes receptet, akkor a legjobb helyen vagy!

Többé nem álom a tökéletes repedésmentes, szakadásmentes, gluténmentes palacsinta! Süss még ma egy adaggal, és bizonyosodj meg róla, hogy a gluténmentes palacsinta is épp oly finom lehet, mint a hagyományos társa!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!