Gluténmentes receptek

Gluténérzékenységgel küzdesz? Esetleg van valaki a családodban, vagy a barátaid között, akik érzékenyek a kalászos fejűekben található gluténra? A gluténérzékenységgel járó kellemetlen panaszok, a puffadás, az emésztési zavarok mind-mind megnehezíthetik a mindennapokat. Egyre több boltban, pékségben, áruházban elérhető gluténmentes termékek széles választéka, ám sok feldolgozott gluténmentes élelmiszer gyors felszívódású szénhidrátokat, temérdek mennyiségű cukrot, pálmaolajat, különböző transzzsírokat, és egyéb allergén anyagokat tartalmaz. Ha számodra fontos, hogy ne csak gluténmentes legyen az ételed, hanem minőségi alapanyagból álljon, akkor szeretettel ajánljuk a gluténmentes receptjeinket.

Sokaknak nem a legcsábítóbb ajánlat a gluténmentes recepteknek nekifutni, mert gyakran olyan alapanyagokból állnak, amelyek kevésbé ismertek, nehéz őket beszerezni, és a használatukban kevés tapasztalattal rendelkeznek a legtöbben. A nálunk megtalálható gluténmentes receptek azonban nem jelenthetnek kihívást senki számára. A gluténmentes receptjeinket úgy állítottuk össze, hogy minimális számú alapanyagból, a lehető leggyorsabban el lehessen készíteni. Még a milliónyi teendőtől elhavazott édesanyák számára, és a vizsgaidőszakos tanulóknak is bátran ajánljuk gluténmentes receptjeinket. Gluténmentes receptjeink minőségére különös figyelmet szenteltünk. A gluténmentes receptjeink olyan hozzávalókból állnak, amelyek többszörös ellenőrzések esnek át. A Szafi Reform és Szafi Free alapanyagokból álló gluténmentes receptjeink alapanyagai lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaznak, ezenkívül egyikben sem található hozzáadott cukor, szója, tej, tejpor, tejsavó, sem semmilyen tejtermék, és tojás sem. Ha szeretnél olyan gluténmentes recepteket elkészíteni, amit akár növényi alapú étrend során is fogyaszthatsz, akkor próbáld ki a Szafi Free termékcsaládot. A Szafi Free termékekkel olyan gluténmentes recepteket is készíthetsz, amikről korábban csak álmodtál vegán életmód mellett! Rostokban gazdag, lassan felszívódó, gluténmentes vegán péksütemények, fánkok, palacsinták, köret alternatívák, magyaros ízű fasírt, stb.! Gluténmentes receptjeinket a paleo életmód követőinek is ajánljuk! A Szafi Reform gluténmentes termékcsalád segítségével lassan felszívódó, rostokban gazdag gluténmentes ételeket készíthetsz. Olyan gluténmentes receptjeink is vannak, amelyekkel lisztmentes pékárut is készíthetsz. Gluténmentes receptjeink között megtalálsz olyanokat, amelyek paleo, és vegán életmód mellett is fogyaszthatóak!

Gluténmentes receptjeink sokoldalúak, finomak, gyorsan elkészíthetőek! Nézz szét gluténmentes receptjeink között, IDE KATTINTVA! https://www.ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu/gm-es-lm-receptek

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!