A tiramisu egy klasszikus olasz desszert, amely hazánkban is nagy népszerűségnek örvend. Szerte a világon igen közkedvelt, sokféle verziója van, ám a tradicionális olasz tiramisuhoz nem kell más, csak babapiskóta, tojássárgája, feketekávé, mascarpone sajt, cukor, és kakaópor. Ezek az alapanyagok már szinte bárhol beszerezhetőek, a tiramisut így bárki, bármikor elkészítheti. Szigorú, gluténmentes étrendet mellett, ételérzékenység, vagy valamilyen különleges életmód miatt, a hagyományos tiramisut kerülni kell, a babapiskóta gluténtartalma miatt.

A gluténmentes tiramisu elkészítéséhez érdemes saját kezűleg elkészíteni a gluténmentes piskótát, így száz százalékosan biztosak lehetünk abban, hogy nem szennyeződik gluténnal. Ez a lépés nem hosszabbítja meg a gluténmentes tiramisu készítés folyamatát, ha AZ ITT TALÁLHATÓ RECEPTEK EGYIKÉT követjük! A gluténmentes tiramisu lehet többféle: szénhidrátcsökkentett, paleo, zsírszegény, vagy, akár tejmentes, és tojásmentes is! A guténmentes, vegán „tiramisu” elkészítése sem lehetetlen! A vegán, gluténmentes „tiramisu” receptünk zsírszegény, így, azok, akik ügyelnek a zsírbevitelre, bátran próbálják ki! A fent említett verziókra mind találtok recepteket a blogon! A legnépszerűbb gluténmentes tiramisu piskóta receptünkben 100 grammonként, csak 13 g szénhidrát van, sőt, még paleo életmódba is beilleszthető!

Klikk a feljebb található linkre, és készítsd el Te is, életed legfinomabb gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes tiramisuját, roppant egyszerűen! Vendégségben, ünnepnapokon, családi összejöveteleken is megállja a helyét a gluténmentes tiramisu receptünk, utána pedig mindenki megnyalja mind a tíz ujját!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!