A palacsintát mindenki szereti! Kicsik, nagyok, fiúk, és lányok. Az első ételek közé tartozik, amit megtanulunk elkészíteni. Ráadásul, a hagyományos palacsintához szükséges élelmiszerek általában a legtöbb háztartásban fellelhetőek. A búzaliszt, a tojás, a tej mindennapi termékekké váltak, amelyeket rendszeresen fogyaszt a legtöbb ember. Ám, azoknak, akik elvi, vagy egészségügyi okok  miatt kerülik a tejet, és a tojást speciális, vegán palacsinta recept alapján kell, hogy süssék a palacsintáikat. A gluténmentes vegán palacsinta elkészítésében még egyet csavar a történeten, hogy nem készíthetjük búzalisztből: hiszen, míg természetesen a búzaliszt beilleszthető vegán életmódba, gluténmentes étrendbe már nem. Mit tehetnek tehát a gluténérzékenyek vegánok, és azok, akik kerülik a glutén fogyasztását növényi étrend mellett? Próbálják a gluténmentes vegán palacsinta receptjeinket! Több gluténmentes vegán palacsinta recepttel is büszkélkedhetünk, amelyeket több ezren tettek már próbára. Életmódváltók, ételérzékenyek, növényi alapon táplálkozók, sportolók, fogyókúrázók, egészségesebb alternatívákra vágyók százai kóstolták már őket, és bátran kijelenthetjük, hogy hatalmas sikert arattak a gluténmentes vegán palacsinta receptjeink!

És, hogy hogyan lehet búzaliszt nélkül vegán palacsintát sütni? Mutatjuk! Süthettek gluténmentes, vegán palacsintát Szafi Free tekerhető palacsinta lisztkeverékből, ÍGY! Szafi egyik kedvenc palacsintája a Szafi Free csökkentett rosttartalmú kenyér lisztkeverékből készíthető gluténmentes vegán palacsinta. Nagyon egyszerű recept, amellyel minden palacsinta rajongót lenyűgözhetsz! KATT IDE!

De, ha szénhidrátcsökkenett verzióra vágytok, akkor EZT a gluténmentes paleo-vegán palacsinta receptet teszteljétek! Vagy próbáljátok ki a Szafi Reform és Szafi Free palacsinta lisztkeverékekből készíthető, pihe-puha, illatos gluténmentes vegán palacsintát!

Gluténmentes vegán palacsintát sütni tehát cseppet sem ördöngösség! Próbáld ki receptjeinket, és többé nem is fogsz vágyni a tojásos-tejes palacsintákra!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!