Szeretnél olyan csokitortát sütni a szeretteid számára, amiben a hozzáadott cukor mennyisége nulla? Kerülöd a finomított szénhidrátokat, köztük a különböző ételekhez hozzáadott cukrot is? Ha szeretnél kipróbálni tökéletesen működő, egyszerűen elkészíthető, nagyon finom hozzáadott cukortól mentes csokitorta recepteket, akkor nagyon jó helyen jársz!

A hozzáadott cukortól mentes csokitorta receptjeinkkel óriási sikert arathatsz szülinapok alkalmával évfordulókon, jelen ünnepnapokon! Miért ne lepnéd meg a családtagjaidat, és a közeli barátaidat olyat csokitortával, amelyben nincs hozzáadott cukor? Ezzel a figyelmességgel még nagyobb örömet okozhatsz az ajándékozottnak!

És, hogy mi a titka a hozzáadott cukortól mentes csokitorta készítésének? Valójában semmiféle titokról nincs szó, csupán a receptjeink pontos betartásától lesz a hozzáadott cukortól mentes csokitortád kifogásolhatatlan! Melyik receptünket ajánljuk azoknak, akik kerülik a glutén fogyasztását is? Jóformán majdnem az összes csoki torta receptünket elkészíthetik, amelyek ITT TALÁLHATÓAK! Ha zsírszegény receptet keresel, amelyet még növényi alapú étrendbe is beilleszthetsz, akkor a vegán, csökkentett kalóriatartalmú, hozzáadott cukormentes csokitorta receptünket javasoljuk! KATT IDE! Te is oda vagy a krémes csokimousse-ért? Akkor EZT a brownie jellegű, gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes csokimousse torta receptet ne hagyd ki semmiképpen se! Ha azt szeretnéd, hogy a csokitortád ne csak hozzáadott cukortól mentes, hanem szénhidrátcsökkentett étrendbe is beilleszthető legyen, akkor EZ a paleo csokitorta recept a neked való!

Már Te is láthatod, hogy mennyire egyszerű hozzáadott cukor nélkül csokitortát sütni! Legyen szó vegán életmódról, paleo étrendről, nálunk mindenki talál az életmódjába beilleszthető csokitorta receptet!

Kellemes sütögetést Mindenkinek!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!