Nálunk megtalálod a klasszikus kakaós csiga legegyszerűbb verzióját, amely ráadásul „mindenmentes” kategóriába is besorolható, hiszen a leggyakrabban problémát okozó allergén anyagok közül egyik sem fellelhető benne! Összetett ételérzékenységgel küzdesz? Vegán életmódot élsz? Kerülöd a tejtermékek, és a tojás fogyasztását? Ha valamelyik kérdésre igenlő válaszod van, akkor a blog „mindenmentes” receptjeit neked találtuk ki! Ha kerülöd a tejet, a glutént, a tojást, a szóját, a hozzáadott cukrot, de nem szeretnél lemondani a kakaós csiga fogyasztásának édes élményéről, akkor kóstold meg a Szafi Free kakaós csigát! Az ITT található „mindenmentes” kakaós csiga receptet már több ezren tesztelték, és a legtöbbek egybehangzó véleménye szerint felülmúlja még a hagyományos kelt tésztás kakaós csigát is! Nagyon puha, nagyon csokis, laktató, mellékízmentes, és „mindenmentes”!

Nem szeretnél hosszadalmas sütésbe kezdeni, nincs türelmed sütögetni, attól tartasz, hogy káosz lesz a konyhádban a sütés következtében? A Szafi Free kakaós csiga esetében ezektől nem kell tartanod, hiszen minimális számú összetevőből, néhány lépésben, pillanatok alatt bárki, gyakorlattól függetlenül hibátlanul el tudja készíteni!

A „mindenmentes” kakaós csigáink között olyat is találsz, amelyet szénhidrátcsökkentett étrendbe is bátran be lehet illeszteni! Próbáld ki EZT a receptet, ha nem mindegy számodra az elfogyasztott szénhidrát mennyisége!

A „mindenmentes” kakaós csigáinkat vegán életmódba is be lehet illeszteni, lassan felszívódó szénhidráttartalmuknak köszönhetően hosszantartó jóllakottságot nyújtanak, így reggelitől ebédig elegendő energiát biztosítanak!

Próbáld ki „mindenmentes” kakaós csiga receptjeink egyikét, vegán életmód, vagy összetett ételérzékenység többé ne álljon az utadba, ha kakaós csigára vágsz! Süss egy nagy adag kelesztés nélküli, „mindenmentes” kakaós csigát, tedd a mélyhűtőbe, így a pörgős hétköznapokon csak ki kell olvasztanod pár darabot!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!