A sütés nélküli, háztartási keksz alapú sütemények elmaradhatatlan vendégei egy-egy partinak, ünnepségnek, összejövetelnek. A kókuszgolyó, a sport szelet, a keksz szalámi mellett hatalmas népszerűségnek örvend még a kókusztekercs is. A sütés nélküli desszerthez csupán kekszreszelék, margarin, cukor, kakaópor, tej, aromák, és kókuszreszelék kell. Az összetett ételérzékenyeknek búcsút kell inteni a hagyományos kókusztekercstől, hiszen a jelölendő allergének közül megtalálható benne a glutén, és a tej is.

A „mindenmentes” ételek mentesek a legtöbb problémát okozó allergén anyagtól, segítségükkel az összetett ételérzékenységgel küzdők is fogyaszthatnak hagyományos ízvilággal rendelkező finomságokat. A „mindenmentes” ételek a vegán életmódot élőknek is ajánlottak.

Blogunkon olyan „mindenmentes” kókusztekercs recepttel ismerkedhet meg minden érdeklődő, amelyhez semmilyen keksz, vagy kekszreszelék nem kell! A Szafi Free vegán kókusztekercs hosszú időre eltelít, mellékízmentes, remekül helytáll akár az ünnepi asztalon is! ITT ELÉRHETŐ hozzá recept! A Szafi Reform „mindenmentes” kókusztekercs még azok étrendjébe is beilleszthető, akik a szénhidrátcsökkentett ételeket részesítik előnyben, vagy paleo életmódot élnek! Készíthetsz belőle „mindenmentes” kókuszgolyót, vagy Raffaello ízű golyót is! Magas rosttartalmának köszönhetően pár falat után jól lakhatunk vele, ráadásul nem dobja meg hirtelen a vércukorszintet! Szafi Reform „mindenmentes” kókusztekercs recept ITT! 

Készítsd el valamelyik „mindenmentes” kókusztekercs receptünket, és győződj meg róla Te is, hogy legalább olyan finom a „mindenmentes” verzió is, mint a hagyományos társa, ha nem még ízletesebb! Nem kell többé a cukros, margarinos, gyors felszívódású kókusztekercset választanod, készítsd el még ma a „mindenmentes” verziót!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!