A „mindenmentes” ételek mentesek a leggyakrabban problémákat okozó allergén anyagoktól, mint pl. a glutén, tej, tojás, szója, stb. Az újdonsült életmódváltók, és a növényi alapú étrend követői között vannak, akik lemondtak a hagyományosan tojással, és tejjel, búzalisztből készülő süteményekről, piskótákról. Azonban összetett ételérzékenység, és vegán életmód esetén is ehet az ember pihe-puha, levegős, piskótát, önmagában, lekvárral, pudinggal, öntettel, krémekkel töltve, tortában, pohárdesszertben, stb.

A „mindenmentes” piskóta gluténmentes. „Mindenmentes” piskóta receptjeink olyan lisztekből és lisztkeverékekből állnak, amelyek nyomokban sem tartalmaznak glutént, mindemellett ügyeltünk arra is, hogy hosszú távú jóllakottságot nyújtsanak, elfogyasztásukat követően ne szívódjanak fel pillanatokon belül, és ne okozzanak hirtelen vércukorszint emelkedést. Természetesen tejtől, tejtermékektől, és tojástól is mentesek a „mindenmentes” piskóta receptjeink, így tökéletesen beilleszthetőek vegán életmódba is. Mindemellett a Szafi Free és a Szafi Reform „mindenmentes” piskótákban nincs margarin se, sőt sütőport sem kell hozzáadni a tésztához. A blog receptjeit pontosan betartva „mindenmentes” piskótáink megemelkednek, és épp olyan levegősek lesznek, mint, a tejjel-tojással készült, klasszikus piskóták. A Szafi Free „mindenmentes” piskóták semennyi, vagy minimális kókuszolajat tartalmaznak, mindegyikről elmondható, hogy jelentősen kevesebb zsírtartalmúak, mint a hagyományos társaik. Minden Szafi Reform és Szafi Free termék szójamentes, így, a szójára érzékenyek is bátran fogyaszthatják őket. Készíts Te is „mindenmentes” piskótát, amely megállja a helyét akár szülinapi torta alapnak, vagy egy hétköznapi gyümölcsös sütinek is. Ne keresd tovább a tökéletes „mindenmentes” piskóta receptet, nézz körbe az ITT TALÁLHATÓ receptek között, és készítsd el a számodra legszimpatikusabb receptúrát!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!