Ételérzékeny pizza-rajongók figyelem! Ne keressétek tovább a gluténmentes, tejmentes, élesztőmentes, szójamentes, készen kapható pizzákat! A blogon sok „mindenmentes” receptet találhattok, amelyek nagyon finomak, ráadásul egyszerűen elkészíthetőek! A „mindenmentes” ételek mentesek a leggyakrabban problémákat okozó allergén anyagoktól, pl. gluténtól, tejtől, tojástól, stb. Ha ezek közül érzékeny vagy valamelyikre, vagy akár többre is, akkor Te is tudod, hogy mennyire nehéz igazán finom pizzát találni az éttermek kínálatában, és az áruházak, pékségek polcain. „Mindenmentes” pizza receptjeink olyan lisztkeverékekből készülnek, amelyek szigorúan ellenőrzött gluténmentes, vegán üzemben kerülnek csomagolásba, így garantáltan mentesek a keresztszennyeződésektől is.

Míg a hagyományos pizza tésztája hosszú, igényes dagasztást majd még hosszabb kelesztést igényel, addig az ITT található „mindenmentes” pizza tésztájának az összeállításához elég csupán 5-7 perc! Ha a sajttal, vagy zöldségekkel töltött szélű pizzát jobban szereted, akkor próbáld ki EZT a „mindenmentes” pizza receptet! Ha gondot okoz az emésztésben a magas rosttartalom akkor EZT a „mindenmentes” pizza receptet készítsd el, amelyhez még sütő sem kell, csupán egy serpenyő! Ropogós a tésztája, és, akár calzone-t is készíthetsz belőle! Kerülöd a magas szénhidráttartalmú ételeket, de szeretnél „mindenmentes” pizzát fogyasztani? Válaszd EZT receptet! Ezeket a pizzákat beillesztheted a „mindenmentes” étrendbe, de feltéttől függően akár vegán életmódba is! Minimális zsírtartalmúak, úgy hogy, szintén a topingtól függően akár zsírszegény étrendben is megállják a helyüket!

Kellemes pizzázást minden ételérzékenynek, „mindenmentes” étrendet követőknek, és vegánnak!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!