Igen! Léteznek minimális szénhidrát tartalmú sütemények! A minimális szénhidrát tartalmú süteményeinket bátran fogyaszthatják azok, akik ügyelnek a szénhidrátbevitelükre, egészségügyi, vagy más egyéb miatt korlátozzák a bevitt szénhidrát mennyiségét!

Köztudott, hogy a hagyományos süteményeknek magasa szénhidráttartalma, ráadásul gazdagok gyorsan felszívódó, finomított szénhidrátokban. A búzaliszt, és a finomított kristálycukor, ill. porcukor sok közkedvelt sütemény alapvető hozzávalója, de mára már oly annyira kiszélesedett a reform alapanyagok skálája, hogy gyakorlatilag bármit el lehet készíteni úgy, hogy a szénhidrát tartalma csupán a töredéke legyen a hagyományos verzió receptjéhez képest!

A Blogon található szénhidrátcsökkentett süteményekben búzaliszt helyett magliszteket, magőrleményeket, kókuszlisztet, rostkeverékeket, és könnyen kezelhető, gluténmentes lisztkeverékeket használunk. Természetesen, az itt található, minimális szénhidrát tartalmú süteményekben nincs hozzáadott cukor sem, így a finomított cukor fogyasztását kerülők is bátran nézzenek körbe, és teszteljék a kedvenc süteményük szénhidrátcsökkentett verzióját!

„Ezer éve” lemondtál a kedvenc süteményeidről, desszertjeidről, tortáidról? Életmódváltás, vagy paleo étrend miatt kiiktattad az életedből a finomított alapanyagokat? Ennél egy mellékízmentes, minimális szénhidrát tartalmú édességet? Szénhidrátcsökkentett süteményt készítenél szeretteidnek? Itt minden klasszikus süteményhez találhatsz szénhidrátcsökkentett receptúrát! Receptjeink abból a szempontból is különlegesek, hogy nagyrészük beilleszthető gluténmentes, és tejmentes étrendbe is! Ételérzékenység, és életmódváltás már nem állhat a sütemény fogyasztás útjába. Nézz szét, válaszd ki a számodra legkívánatosabb szénhidrátcsökkentett süteményt, süsd meg még ma, és élvezd a rég elfelejtett ízeket!

Szénhidrátcsökkentett , és minimális szénhidrát tartalmú, gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes sütemény RECEPTEK ITT! 

 

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!