Paleo cukkinis sütemény

Hogy kerül egy édességbe, pláne egy süteménybe bármilyen zöldség? Mivel a cukkini íze semleges, nem kell attól tartanod, hogy elrontja a paleo süteményed ízét. Azonban, ha cukkinit adsz a paleo süteményed tésztájához, azzal nagyban hozzásegíted, hogy az állaga még levegősebb, még puhább legyen, ráadásul ezzel a trükkel még a szénhidrát, és kalória értékét is csökkentheted! Nagyon egyszerű paleo cukkinis sütemény receptjeink vannak, amelyekkel még kezdő sütemény sütők is garantáltan boldogulnak. Paleo cukkinis süteményeinket azoknak is szeretettel ajánljuk, akik kerülik a gluténtartalmú lisztek, a tejtermékek, és a szója fogyasztását. Szénhidrátcsökkentett étrendet követsz, de már szívesen ennél egy jó sütit? Próbáld ki a paleo cukkinis sütemény receptjeinket! Nem fogod megbánni!

Cukkinis brownie, palacsinta tészta cukkiniből, epres cukkini torta? Igen-igen-igen! Próbáld ki őket Te is! Egy csokorba összeszedtük a legjobb cukkinis sütemény receptjeinket! Ezt a top 10 receptet IDE KATTINTVA érheted el! Ezek a receptek ugyan nem paleo kompatibilisek, de mind tejmentes, gluténmentes, és hozzáadott cukortól mentesek, így többféle diétába beilleszthetőek!

Búzaliszt, kristálycukor, sütőmargarin, és tej nélkül álomfinom, pille-könny paleo piskótákat süthetsz, amelyek összetevői között ott van a sokoldalú cukkini. Ha eddig elhanyagoltad ezt a semleges zöldséget, akkor fedezd fel a benne rejlő kreativitást, és lehetőségeket! Villámgyors paleo sütemény receptre van szükséged? Váratlan vendégek toppantak be, és nem szeretnéd őket üres hassal hazaengedni, dobj össze egy nagyon gyorsan elkészíthető paleo cukkinis süteményt! A habkönnyű paleo cukkinis szelet nem csak álom-finom, de szeletenként csupán 46 kcal-t, és 4 g felszívódó szénhidrátot tartalmaz, KATT IDE a receptért!

Használd fel a spájzodban már napok óta kallódó cukkinit egy finom paleo süteményhez!

A siker szerintünk nem marad el! Kellemes sütögetést!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!