A hamburger egy végtelenül egyszerű étel: grillezett, fűszeres, marhahúsmasszából készült, lapos, húspogácsa, friss zöldségekkel, tetszőleges öntetekkel, és szószokkal, esetleg sajttal, plusz baconnel, egy enyhén édeskés, szezámmaggal megszórt buciban. Sokak nagy kedvence a hamburger, nem véletlenül jellegzetes kínálat büfékben, és gyors éttermekben.

A hamburgert általában a gyors ételek közé szokták sorolni, és ezzel egyidejűleg sokan úgy vélik, hogy egészségtelen. A hagyományos hamburger bucija valóban nem a legkedvezőbb a szervezetünk számára: gyorsan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, amely gyors vércukorszint emelkedést eredményez. Egy hagyományos hamburger után elnehezülve érezhetjük magunkat, majd nem sokkal később, hirtelen éhség törhet ránk.

Hamburgerezni azonban otthon is lehet, olyan házi készítésű paleo hamburger zsemlével, amely jóval kedvezőbb hatással lehet a testünkre! Készíts házi, gluténmentes bucit, amivel, akár azokat az ismerőseidet is megkínálhatod, akik ügyelnek arra, hogy ne fogyasszanak gyorsan felszívódó szénhidrátokat. A Szafi Reform paleo hamburger zsemle magas rosttartalmának köszönhetően rendkívül laktató. Szénhidrátcsökkentett lisztkeverékből készül, amelyet bátran fogyaszthatnak a paleolit életmód hívei is. Ételérzékenység mellett nem a legegyszerűbb kihívás az éttermekben garantáltan gluténmentes, és tejmentes hamburgert találni. A Szafi Reform gluténmentes, tejmentes,  paleo hamburgerelkészítésével azonban, a sikerélményen kívül, egy rendkívül finom hamburgerezésben is részed lehet!

Az ITT található paleo hamburger receptünk kevesebb, mint 5 g szénhidrátot tartalmaz, és zsírtartalma nem éri el a 4 g-ot darabonként! A paleo hamburgeredbe pedig készítsd el a linken található paleo húspogácsa receptet, amelybe a húson kívül csak fűszerek, hagyma, fokhagyma, és tojás kell!

Nem lehet többé akadály a hamburgerezés, még paleo életmód mellett sem! Egyszerűbben, és gyorsabban elkészítheted a szénhidrátcsökkentett, paleo hamburger receptünket, mint gondolnád!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!