Neked melyik étel fogyasztása hiányzik a leginkább, amióta paleo életmódot élsz? Volt már olyan, hogy elmentél egy pékség előtt, és megcsapott a frissen sült kenyér illata, és úgy érezted, nem bírod tovább, csak ehess egy kis kenyeret? De olyan kenyeret, ami, amellett, hogy paleo életmódba beilleszthető, nem jellemzi tömörség, magas nedvességtartalom, kellemetlen mellékíz. Ha neked is az igazi kenyér, és a különböző, valóban jó ízű szendvicsalapok (pl. kifli, zsmele) hiányoznak a leginkább a paleo étrendből, akkor olvass tovább!

Ne keresgéld tovább az áruházak polcain a tökéletes paleo kenyeret! Ne kutakodj tovább, a hibátlan paleo kenyér recept után! ITT több száz olyan paleo recepttel ismerkedhetsz meg, amiket bárki, rövid idő alatt, néhány hozzávalóból el tud készíteni! Felejtsd el a hosszadalmas kelt tésztadagasztást, kelesztést! Ezek a paleo kenyér receptek merőben mások a megszokott kenyér receptekhez képest! Átlagosan kb. 10-15 perces munkával, sütésre készen összeállítható mindegyik paleo kenyér receptünk! Gluténérzékeny vagy? Kerülöd az élesztős ételeket, és a szóját? Nem bírod a tejfehérjét? Próbáld ki a paleo kenyér receptjeinket, amelyeket glutén, tej, és szójaérzékenyek is fogyaszthatnak! Nálunk olyan paleo kenyér receptet is találhattok, amelyben nincs semmilyen magőrlemény, olajos mag, és semmiféle liszt! Magas rosttartalmuknak köszönhetően ezek a paleo kenyerek laktatnak, és hosszú időre eltelítenek!

Süss Te is paleo kenyeret a receptjeink segítségével! Alacsony szénhidráttartalom, levegős, puha kenyérbél, gusztusos küllem, nulla mellékíz: ez az, amit kínálnak a paleo kenyér receptjeink!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!