Egy igazi retro finomság a kókuszkocka. Az egyszerű lisztből, cukorból, tejből, és tojásból kézült piskótát felszeleteljük kockákra, eláztatjuk csokiöntetben, majd meghempergetjük kókuszreszelékben. Egyszerű nagyszerű, bevált süti, amit szívesen fogyaszt minden korosztály. Vihetjük vendégségbe, családi összejövetelre, bulira, szülinapi zsúrra. Az iskolai büfékben is gyakran kapható, sőt, még az áruházak polcain is hozzáférhetünk a kész kókuszkockákhoz.

A gyorsan felszívódó szénhidrátokban bővelkedő süteményt a paleo életmódot élők nem fogyaszthatják, de számukra több paleo kókuszkocka receptet kifejlesztettünk. Ezek a paleo kókuszkockák legalább annyira finomak, mint a hagyományos receptúra szerint készültek, azonban az elkészítésük jóval egyszerűbb. Előnyük még, hogy csökkentett szénhidrát bevitel mellett is bátran megehet az ember belőle néhány szelettel, sőt, még az ételérzékenységgel küzdők (gluténérzékenyek, tejérzékenyek, szójaérzékenyek) is fogyaszthatják. Ha kerülöd a hozzáadott cukor fogyasztását, és már régen ettél mellékízmentes, igazán finom sütit, akkor próbáld ki valamelyik paleo kókuszkocka receptünket! Kukkants be a paleo kókuszkockák világába, íme, néhány a legnépszerűbb receptek közül: lisztmentes, pofonegyszerű paleo kókuszkocka receptért KATT IDE! Nem kell hozzá semmilyen liszt, különleges lisztkeverék, mégis pihe-puha, és fantasztikus ízű! A tökéletes paleo piskóta recept szerintünk EZ! Ebből is kifogásolhatatlan ízű, és állagú paleo kókuszkockát tudtok sütni! Ne felejtsétek el, hogy paleo életmód mellett sem ajánlott a mértéktelen zsírfogyasztás! Ha szeretnél odafigyelni a zsírbeviteledre is a csökkentett szénhidráttartalom mellett, akkor süsd meg EZT light paleo kókuszkocka receptet!

A ínycsiklandó kókuszkockáról nem kell lemondani paleo életmód mellett! Süssétek meg Ti is valamelyik paleo kókuszkocka receptünket!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!