Paleo kókuszkocka

A retro édességnek számító kókuszkocka sokak nagy kedvence. Vannak, akik a büfés változatát kedvelik, és akadnak, akiknek jellegzetesen ünnepi étel, és csak karácsonykor készítik, a kakaós-kókuszos csoda-sütit. A kakaós krémbe áztatott, kókuszreszelékben megforgatott piskóta összetevői közé tartozik a margarin, a porcukor, a tojás, a méz, a tej, és a liszt, és természetesen a kókuszreszelék. A legtöbb diétába, és speciális életmódba ezek közül sok élelmiszer kerülendő. A paleo életmód is kizárja a búzaliszt, a cukor, a méz, és a tej fogyasztását. Ha TE is paleo életmódot élsz, és már régóta kívánkozol egy jó kókuszkocka után, de még nem találtál jó receptet a paleo kókuszkockához, akkor ez a bejegyzés Neked szól!

Ne keresgélj tovább készen kapható paleo kókuszkockát, süsd meg magad, és zsebeld be az elismeréseket, mert a mi paleo kókuszkocka receptjeink után mindenki megnyalja a tíz ujját! Nem csak a paleo életmód követőinek ajánljuk a paleo kókuszkocka receptjeinket, hanem azoknak is, akik szénhidrátcsökkentett étrendet követnek, vagy esetleg ételérzékenyek. Gluténérzékenység, tejérzékenység, szójaérzékenység esetén bátran fogyaszthatóak a paleo kókuszkockáink!

Ha kerülöd a hozzáadott cukor fogyasztását, és már régen ettél mellékízmentes, igazán finom sütit, akkor próbáld ki valamelyik paleo kókuszkocka receptünket! Kukkants be a paleo kókuszkockák világába, íme, néhány a legnépszerűbb receptek közül: lisztmentes, pofonegyszerű paleo kókuszkocka receptért KATT IDE! Ne felejtsd, hogy paleo életmód mellett sem ajánlott a mértéktelen zsírfogyasztás! Ha szeretnél odafigyelni a zsírbeviteledre is, a csökkentett szénhidráttartalom mellett, akkor süsd meg EZT light paleo kókuszkocka receptet!

Győződj meg róla, hogy a kókuszkocka paleo verziója épp olyan finom, mint a hagyományos! Puha piskóta, mellékízmentes csokiöntet, mesés kókuszos íz! Nem is kell több egy-egy összejövetelen, délutáni tea mellé, gyerekzsúrra, vagy csak a hétköznapok megédesítésére!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!