A krémes az egyik legközkedveltebb sütemények közé tartozik. Ha még csak cukrászdai, vagy bolti krémest kóstoltál, akkor itt az ideje elkészíteni az első saját, házi krémesedet! Ha épp diétázol, vagy bármi más egészségügyi probléma miatt kerülöd a finomított szénhidrátokat, a magas szénhidráttartalmú ételeket, a hidrogénezett zsírokat, a keményítőket, ha lelkes paleo életmódot élő vagy, akkor készítsd el a Szafi Reform szénhidrátcsökkentett paleo krémest!

Vannak, akik úgy vélik, a paleo krémes receptünk felülmúlja a hagyományos krémes ízét. A klasszikus krémessel a legtöbb szerettünk kedvére tehetünk, de ezzel a krémessel még a paleo életmód követőit is lenyűgözheted! Az egyik legfinomabb paleo krémes receptünk szeletenként kevesebb, mint 3 g szénhidrátot tartalmaz, nincs benne hozzáadott cukor, búzaliszt, és margarin se! Receptért KATT IDE!  Paleo krémes receptünket sokan tesztelték már, és a legtöbben sikert arattak vele, még hosszú évek konyhai tapasztalatai nélkül is. Könnyen követhető lépések, egyszerűen kezelhető alapanyagok, minimális időbefektetés, és a Te asztalodon is ékeskedhet gluténmentes, szénhidrátcsökkentett paleo krémes! Ételérzékenység, ételintolerancia többé nem állhat az útjában a krémes eszegetésnek! Tejfehérjére, laktózra, gluténra, szójára érzékenyek bátran próbálják ki a paleo alapanyagokból, pikk-pakk összeállítható Szafi Reform krémest!

Ne teljen el több családi ünnepség, baráti összejövetel, Valentin nap, szülinapi zsúr paleo krémes nélkül!

Jó étvágyat mindenkinek a szénhidrátcsökkentett paleo krémeshez!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!