A piskóta rengeteg kedvelt sütemény alapja, gyakran poharas desszertekben is megtaláljuk, a születésnapi tortához is elengedhetetlen. A piskótakészítés kifejezetten megosztó folyamat: vannak, akik váltig állítják, hogy piskótát készíteni gyerekjáték, de sokan vannak, akik küszködnek, újra és újra próbálkoznak különböző receptekkel, hogy kifogásolhatatlan, pihe puha piskótát tudjanak sütni. A blogon található piskóta receptek segítségével nem csak, hogy tökéletes ízű, állagú piskótákat süthettek, hanem ráadásul olyan alapanyagokból készíthetitek el, amelyek nem rondítanak bele a diétátokba.

A szénhidrátcsökkentett étrendet követőknek mellőzniük kell a hagyományos piskóta fogyasztását, hiszen a búzaliszt, és a kristálycukor is magas szénhidráttartalommal bír. A paleo életmódot folytatóknak is tiltólistásak ezek az alapanyagok. Te is paleozol, és számodra még elképzelhetetlen, hogyan lehet finomított búzaliszt, és cukor nélkül paleo piskótát sütni? A kenyérkészítés mellett, a piskótasütés a másik nagy rejtély a paleo életmódot élők számára. Ennél már egy finom paleo piskótát, de nem tudod, hogy állj neki az elkészítésének? Akkor paleo piskóta receptjeinket neked találtuk ki! Sokak szerint EZ a tökéletes paleo piskóta receptje! Villámgyorsan összeállíthatjátok, amíg sül, addig pedig elkészíthettek hozzá egy ínycsiklandó krémet! Az egyszerű, gyümölcsös piskótára vágyóknak EZT a receptet ajánljuk! A kakaós piskóta rajongóinak EZT a szénhidrátcsökkentett, paleo piskóta receptet nem szabad figyelmen kívül hagyniuk! A piskóta nem csak téglalap, vagy kör alakú lehet! Ne felejtsük el a finom, puha piskótatekercset sem! ITT találhattok nagyon finom paleo piskótatekercs receptet!

Ezek a receptek mind mellékízmentesek, nincs tolakodó magliszt ízük, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, tejérzékenyek, és gluténérzékenyek fogyaszthatják őket! Ha csak 10-15 perced van a süti készítésre, akkor is bátran nekiállhatsz ezeknek a recepteknek, mert tényleg pikk-pakk összeállíthatóak!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!