Paleo pita

Egy finom gyrost pitában ebédre? Vagy akár vacsorára szénhidrátcsökkentett paleo pitában? Volt már olyan, hogy megkívántál egy jó gyros, vagy falafel szendvicset, de a pita magas szénhidráttartalma tartalma miatt lemondtál róla? A street food-os, gyorséttermi gyros szendvicsek búzalisztből készülnek, amelyek nem csak, hogy magas szénhidráttartalommal rendelkeznek, de gyorsan is szívódnak fel, ráadásul a gluténérzékenyek, és a paleo életmódot élők nem is fogyaszthatják.

Ha paleo pitába tömnéd a gyros hozzávalókat, a fűszeres húst, a friss zöldségeket, az öntetet akkor próbáld ki a paleo pita receptjeink egyikét! Több paleo pita recept közül választhatsz! Ha hatalmas, degeszre tömhető, szénhidrátcsökkentett paleo pitát sütnél, akkor próbáld ki a kelesztés nélkül elkészíthető pita receptünket, ami az univerzális Szafi Reform kenyér és péksütemény lisztkeverékből készíthető el! KATTINTS IDE ezért a közkedvelt paleo pita receptért! Ha olyan paleo pitát szeretnél készíteni, amelyhez nem kell tojás, és még vegán táplálkozásba is beilleszthető, akkor nyisd meg EZT a paleo-vegán pita receptet!

Paleo pitáinkkal a gyros lekerülhet a gyors felszívódású, junkfoodok listájáról! Paleo pitát a receptjeink alapján sütni végtelenül egyszerű! A legtöbb paleo pita receptünk csupán néhány összetevős. A paleo pitáink tésztáját nem kell hosszadalmasan dagasztani, a legtöbb paleo pita tésztánkat szó szerint elég csak összekutyulni, majd egyszerű formázás után sütőbe helyezed, és készre sütöd!

Többé nem kell paleo boltokat, és paleo pékségeket hajkurásznod, hogy paleo pitára lelj! Készítsd el magad a paleo pitáidat a házi gyros, vagy falafel szendvicshez! Paleo pitáinkat tejérzékenyek, szójára érzékenyek is fogyaszthatják! Sőt, azoknak is ajánljuk paleo pita receptjeinket, akik kerülik az élesztő, és a hüvelyesek fogyasztását!

Próbáld ki valamelyik paleo pita receptünket, töltsd meg ízlés szerint és élvezd a paleo pita, a zöldségek, és a hús/falafel golyók tökéletes ízharmóniáját!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!