Réteslap búzaliszt nélkül? Szénhidrátcsökkentett rétestészta? Lassan felszívódó rétes? Paleo életmódba is beilleszthető, mellékízmentes rétes? Réteslap készítése házilag? Igen, igen, igen! Olvass tovább, és tudd meg Te is, hogyan készíthetsz készen kapható, gyors felszívódású, margarinos, búzalisztes réteslap nélkül tökéletes rétest! Paleo életmód sem állhat többé az utadba ezekkel a rétes receptekkel a tarsolyodban!

A rétes múltja már hosszú évszázadokra visszatekint, vannak, akik úgy vélik, hogy Magyarországra török hagyatékként érkezett, még a 16. század derekán. Nagyon sokféle töltelékkel szeretjük: almásan, mákosan, túrósan, meggyesen, pudingosan, sőt, vannak, akik húsosan. Kár lenne egy ilyen sokszínű finomságot kiiktatni az étrendből paleo életmód miatt!

Paleo réteseink szénhidrátcsökkentett étrendbe is beilleszthetőek! Nem kell többé a paleo boltok, paleo pékségek polcain kutakodnod a tökéletes, csökkentett szénhidráttartalmú rétest keresve! Süsd meg EZT paleo rétest, gyorsabban, mintha felkerekednél kész rétes után kutakodva! Bár rétes receptjeink nem olyan bonyolultak, nem kell őket hajszálvékonyra nyújtani, azok, akik még inkább le szeretnék rövidíteni az elkészítési folyamatot, készítsék el EZT a lusta rétest! Paleo réteseink közül EZT tesztelték eddig a legtöbben! Vékony tésztája ropogósra sül a sütőben, és könnyűszerrel feltekerhető. Nincs semmilyen mellékíze, és az elkészítési „nehézsége” egyenrangú egy palacsinta elkészítésével! „Millióféle”, paleo életmódba is beilleszthető töltelék receptet találhattok hozzá a linken, érdemes kipróbálni a nektek legszimpatikusabbat, hiszen egy ilyen paleo rétessel akár ünnepi eseményeket is megkoronázhattok!

Süss Te is paleo rétest! Nincs tésztagyúrás, nyújtás, csak a hamisíthatatlan rétes illat, és íz, amit annyira szeretünk!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!