Sós kifli, sajtos pogácsa, köménymagos kocka, a legkedveltebb vendégváró falatok, de a sós rúd is óriási kedvenc minden korosztályban! Legyen szó utazás közben falatozásról, filmezés alatt eszegetésről, vagy baráti összejövetelkor felszolgált finomságokról, a sós rúd a legtöbb társaságban közkedvelt harapnivaló. Paleo életmód mellett nem a legegyszerűbb feladat az életmódba illeszthető ropogtatnivalókat találni az áruházak polcain. De miért is választaná az ember a kész termékeket? Készítsd el saját kezűleg, olyan alapanyagokból, amelyek biztosan kompatibilisek az életmódoddal! Paleo receptjeink segítségével a paleo sós rúd készítés cseppet sem olyan macerás, mint azt gondolnád!

Minimális szénhidráttartalmú ropogtatnivalót keresel? Próbáld ki EZT a paleo „sajtos” rúd receptet, amit akár sós ízesítéssel is elkészíthetsz, paleo sajthelyettesítő híján! Szénhidrátcsökkentett, gluténmentes ropit keresel? Süsd meg házilag, ITT találsz hozzá olyan receptet, aminek az elkészítése nem veszi el a fél napod! A húsimádóknak ITT egy olyan sós rúd recept, amely még laktat is! Próbáld ki Te is a baconos paleo csavart sós rúd receptünket, nem fog csalódás érni!

Ha még több paleo sós rágcsálnivalóhoz keresel receptet, akkor KATT IDE! Ez a TOP 10-es lista olyan sós rúd, és egyéb, paleo sós finomság recepteket tartalmaz, amelyekkel bátran várhatsz vendégeket karácsonykor, vagy szilveszterkor is!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!