Paleo szilvás gombóc

Szilvás gombóc szénhidrátcsökkentett verzióban? Búzaliszt, és burgonya nélkül? Igen, lehetséges! Főzz Te is paleo szilvás gombócot, amely ízben felér a legfinomabb hagyományos szilvás gombócokkal! Paleo szilvás gombóc receptjeink elkészítésével nem csak a paleo életmódot élőknek kedvezel, hanem örömet okozhatsz az ételérzékeny családtagoknak is! Paleo szilvás gombócaink beilleszthetőek gluténmentes, tejmentes, szójamentes étrendbe, sőt, azoknak is ajánljuk őket, akik kerülik a hozzáadott cukor fogyasztását. Ha paleo életmód, vagy ételérzékeny étrend mellett szívesen ennél már egy puha szilvás gombócot, akkor itt az idő, hogy esélyt adj paleo szilvás gombóc receptjeinknek!

A paleo receptek gyakran nagyon sok tojást tartalmaznak, azonban nem szükséges tojást használnod a paleo szilvás gombóc elkészítéséhez, amennyiben EZT a receptet használod! Legyen szó tojásérzékenységről, növényi alapú étrendről, vagy vegán életmódról, TOJÁSMENTES paleo szilvás gombóc receptjeink minden esetben kisegítenek! Ezt a paleo szilvás gombóc receptet bátran ajánljuk még azok számára is, akik szeretnének csökkenteni a zsírbevitelükön, paleo étrend mellett!

Az egyik legfinomabb paleo szilvás gombóc receptünk EZ! Több ezren kipróbálták már van, aki barackos, van, aki csokis, és, akad aki totus (tojásfehérje túrós) töltelékkel főzte meg. Az egybehangzó vélemény erről a paleo szilvás gombóc receptről az, hogy megtévesztően hasonlít a hagyományos társához. Azonban ezt a paleo szilvás gombócot beillesztheted csökkentett szénhidráttartalmú étendbe is!

Paleo szilvás gombóc receptjeink kipróbálásával megtapasztalhatod, hogy mennyire egyszerű pár lépésben hagyományos ételeket paleo kompatibilissé tenni, konyhai sikerélményeket zsebelhetsz be, és meglepheted a családodat fenséges falatokkal!

Főzz Te is paleo szilvás gombócot receptjeink alapján! Variáld ízlésed szerint: töltsd meg a kedvenc gyümölcsöddel, forgasd meg paleo panír morzsában, földimandulapanírban, és szórd meg finomra őrölt Szafi Reform eritrittel! A laktató, szénhidrátcsökkentett falatok csak néhány lépésre vannak!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!