A legtöbb iskolás tízórai szendvicsének az alapja, a hamburgerek elengedhetetlen hozzávalója, az egyik legnépszerűbb reggeli, a zsemle. A klasszikus vizes zsemle sokak mindennapi étrendjének szereplői. A hagyományos zsemle nem másból, mint vízből, különböző térfogatnövelő szerekből, sóból, és búzalisztből áll. A házi készítésű zsemle sem különb: beltartalmi értéke ezekből az egyszerű alapanyagokból tevődnek össze. A búzaliszt gluténtartalma miatt a gluténérzékenyeknek mellőzniük kell a legtöbb áruházban, és pékségben kapható zsemlét. A paleo életmód mellőzi a kalászos fejű növények fogyasztását, így a paleo étrendet követőknek is speciális, gluténmentes paleo lisztekből álló zsemlét kell keresniük.

Paleo életmódot élsz, és már „ezer éve” nem ettél finom zsemlét? Ha nincs a környéketeken paleo pékség, akkor sincs ok csüggedésre, hiszen bárki könnyedén készíthet magának paleo zsemlét, az itt található receptek között! A blog paleo zsemle receptjei nagyon sokoldalúak: megtaláltok köztük olyat, amelyben semmilyen magliszt, és magőrlemény, sőt, lisztet sem tartalmaz, a tésztája nagyrészt csak rostokból áll, a szénhidráttartalma pedig olyan alacsony, hogy elhanyagolható. ITT találjátok ezt a különleges szénhidrátcsökkentett paleo zsemle receptet! Tojásmentes paleo zsemle receptet is találnak azok, akik kerülik a tojás fogyasztását. A tojásmentes paleo zsemlénket még a vegán életmódot élők is fogyaszthatják, ITT TALÁLTOK hozzá receptet! Sokak szerint EZ a blog legjobb tojásmentes paleo zsemle receptje, próbáld ki Te is!

Süss paleo zsemlét, készíts bele útravalót, és élvezd a légiesen könnyű, mellékízmentes, szénhidrátcsökkentett, gluténmentes szendvicsed ízét!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!