A szilvás gombóc rendkívül népszerű étel. Nem véletlenül, hiszen laktató, hagyományos ízvilágú, így a különlegességeket annyira nem kedvelők között is sikert arathatunk vele, ezenkívül, finom, édes, ráadásul nem kell hozzá semmilyen különleges alapanyag. A magyar mesékben, filmekben, és színművekben is gyakran előforduló eleség, hiszen klasszikus fogásnak számít hazánkban, már hosszú idő óta. A legtöbb magyar háziasszonynak megvan hozzá a bevált receptje, a liszt, és a krumpli tökéletes aránya. Azoknak, akik egészségügyi, vagy elvi megfontoltság miatt mellőzniük kell a hagyományos szilvás gombóc alapanyagait, kihívás lehet tökéletes állagú és ízű szilvás gombócot készíteni reform alapanyagokból.

De nem is kell senkinek kísérleteznie! Blogunkon több reform szilvás gombóc recepttel ismerkedhettek meg, amelyen mind tökéletesre lettek fejlesztve. A receptek megalkotásakor törekedtünk arra, hogy mindenki által könnyen elkészíthető reform szilvás gombócokat tudjatok készíteni. Ha nincs gyakorlatod a konyhában, akkor sem kell a mirelit szilvás gombócokat választanod, ha nem szeretnél órákat állni a konyhában, akkor is bátran fuss neki a reform szilvás gombóc receptjeinknek! Készíts gluténmentes szilvás gombócot burgonyamentesen az ITT TALÁLHATÓ paleo, reform szilvás gombóc recept alapján! Ha szeretnél olyan szilvás gombócot készíteni, amit összetett ételérzékenység, és vegán életmód mellett is fogyaszthatsz, készítsd el EZT a reform szilvás gombócot! Ezt még abban az esetben is ajánljuk, ha számodra nehézséget okoz a magas rosttartalmú ételek emésztése! Ha szénhidrátcsökkentett, és tojásmentes, vegán receptet keresel reform szilvás gombóchoz, akkor EZ vagy EZ a Te reform szilvás gombóc recepted! A cukkini már sokszor bebizonyította, hogy tökéletesen helytáll még édes étek tésztájában is, remekül alkalmazhatjuk, ha szénhidrátcsökkentett ételt szeretnénk készíteni! Ha van otthon elfekvőben egy kis cukkinid, és szilvás gombócra vágysz, akkor teszteld EZT a reform szilvás gombóc receptet!

Ezek a reform szilvás gombóc receptek remek példák arra, hogy egy hagyományosan gyorsan felszívódó, magas szénhidráttartalmú, búzalisztes ételt, hogyan tudtok elkészíteni olyan módon, hogy akár reform étrendbe is be lehessen illeszteni!

Próbáld ki Te is valamelyik reform szilvás gombóc receptünket!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!