Vannak, akik egészségügyi okok miatt, vannak, akik paleo életmód miatt, vagy különböző diéták miatt választják a szénhidrátcsökkentett étrendet. Manapság szénhidrátcsökkentett ételek mellett már nem kell zöldségeken, és húson élni. Nem kell kiiktatni a péksüteményeket, a desszerteket, a tésztákat a szénhidrátcsökkentett étrendből, csupán alaposan meg kell hozzájuk válogatni az alapanyagokat. Itt a blogon több száz szénhidrátcsökkentett étel receptjével megismerkedhettek, amiknek az elkészítése nem vesz el tengernyi időt a napotokból. A házi szénhidrátcsökkentett ételeteket bedobozolva vihetitek magatokkal munkahelyre is. Laktatóak, és rendkívül ízletesek. Szénhidrátcsökkentet, és paleo főétel receptjeink ITT találhatóak. Találtok köztük szénhidrátcsökkentett tésztaételeket, különböző leveseket, derelyéket, tócsnikat, stb. De, ha eddig kételkedtél, hogy szénhidrátcsökkentett étrend mellett tudnál péksüteményeket, vagy kenyérféléket fogyasztani, akkor vess egy pillantást a szénhidrátcsökkentett, és paleo pékáru receptjeinkre. ITT egy csokorba szedtük nektek ezeket a gyorsan elkészíthető, nagyon finom, kelesztés nélküli, laktató finomságokat.

A szénhidrátcsökkentett étel receptjeinket azoknak is szívből ajánljuk, akik amúgy nem igazán kedvelik a reform konyhát, az újszerű alapanyagokat. Házias ízű szénhidrátcsökkentett étel receptjeinkkel lenyűgözhetitek a magyaros ízeket kedvelőket, de, akár a távoli, egzotikus ízeket kedvelők kedvére is tehettek velük.

Süss szénhidrátcsökkentett kenyeret, kalácsot, és győződj meg róla Te is, hogy szénhidrátcsökkentett étrend miatt nem kell felhagynod ezeknek a finomságoknak a fogyasztásával. Szénhidrátcsökkentett ételeinkben olyan lisztek, és lisztkeverékek vannak, amelyek hosszútávú jóllakottságot nyújtanak, beilleszthetőek gluténmentes, és tejmentes étrendbe, sőt, némelyiket még tojásmentes, vegán életmód esetén is lehet fogyasztani.

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!