Az amerikai gofri, más néven waffle valójában egy palacsintaféleség, amely már évtizedek óta hatalmas népszerűségnek örvend hazánkban is. A strandkaják egyike, a brunchok örökzöld fogása, gyerekek kedvence, tejszínhabbal, mogyorókrémmel, lekvárral, porcukorral, vagy akár üresen. A gofri sütéshez nem igazán kell semmi különleges, leszámítva a speciális gofri sütőt, amit ma már rengeteg helyen megvásárolhatunk. A gofri tökéletes napindító a ráérős reggeleken, de sokaknak még nap elején sem fér bele az étrendjébe a magas szénhidráttartalma miatt. A klasszikus gofrihoz búzaliszt, és kristálycukor is kell, amelyek köztudottan kiemelkedően magas szénhidráttartalmúak, ráadásul nem éppen a lassan felszívódó szénhidrátok közé tartoznak.

Ha szénhidrátcsökkentett étrendet követsz, de nem szeretnél lemondani a gofriról, készítsd el a szénhidrátcsökkentett gofri receptjeink egyikét! A szénhidrátcsökkentett gofri receptjeink között olyat is találsz, amelyet paleo életmódba is beilleszthetsz! Gluténérzékenyként még nagyobb kihívás szénhidrátcsökkentett gofrit találni a boltok polcain, de még a receptes blogokon is kihívást jelenthet receptúrát keresni hozzá. Szénhidrátcsökkentett, paleo gofrijainkat gluténérzékenyként, tejérzékenyként, sőt, szójaérzékenyként is fogyaszthatod! Ezekben a szénhidrátcsökkentett gofrikban nincs hozzáadott cukor sem! A szénhidrátcsökkentett gofrijaink ízben sokak szerint lekörözik a hagyományos társaikat, állagban pedig hasonlóan könnyűek, levegősek! EZ  az egyik legrégebbi csökkentett szénhidráttartalmú gofri receptünk, azonban az évek alatt nem veszített a népszerűségéből! Sokan EZT paleo gofrit szeretik, mert amellett, hogy nagyon finom, olyan lisztkeverékből készül, amit sok egyéb ételhez is tudnak használni!

Süss szénhidrátcsökkentett gofrit, és vidd magaddal! Könnyedén magaddal viheted iskolába, munkahelyre, de akár a strandra is! Ne maradj ki a közös gofrizás élményéből szénhidrátcsökkentett étrend, paleo életmód, vagy ételérzékenység miatt!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!