A tökéletes hamburger alapvető hozzávalója, egy ízben és állagban is kifogásolhatatlan hamburger zsemle. A készen kapható hamburger zsemlék, és a gyorséttermi hamburger zsemlék is enyhén édeskés ízűek, gyakran foszlósak, fényes tetejüket szezámmag fedi. Valóban, a házi készítésű hamburgerkészítés fölöslegesnek tűnhet, hiszen időigényes dagasztást, és kelesztést igényel. Precízen egyenlő adagokra, és formákra kell szedni a tésztát, majd ügyelni kell a sütési idejére is: ne vastagodjon el a héja, belül azonban picit se maradjon nyers. A Blogon található hamburger zsemle receptek elkészítése azonban teljesen más lépésekből állnak, hiszen speciális lisztkeverékekből készülnek. A Szafi Reform lisztkeverékekből készült hamburger zsemlék nem csupán szénhidrátcsökkentettek, hanem gluténmentesek, tejmentesek, és szójamentesek is. Ha a hosszú ideig tartó kelesztés hátráltat a házi hamburger zsemlekészítésben, akkor teszteld a szénhidrátcsökkentett hamburger zsemle receptjeinket, hiszen élesztőmentesek, így nem igénylik a kelesztést.

Itt többféle gluténmentes hamburger zsemle recepttel ismerkedhettek meg: minimális szénhidráttartalmúval, sok rostot tartalmazóval, kevesebb rostot tartalmazóval, csökkentett szénhidráttartalmúval, tojással készülővel, tojásmentessel, stb. Szénhidrátcsökkentett hamburger receptjeink nagy része paleo életmódba is beilleszthető, sőt, olyan is van köztük, amelyet a növényi táplálkozás hívei is beilleszthetnek az étrendjükbe (ITT!).

Készítsd el valamelyik szénhidrátcsökkentett hamburger receptünket, pakold meg ízlés szerint elkészített hússal, vagy zöldséges tócsnival, friss zöldségekkel, szószokkal, és már falatozhatod is az megreformált „junk food”-ot. Receptjeinket követve a hamburger kikerülhet azon ételek listájából, amelyeket az alakformálás idején kerültél. ITT light paleo, szénhidrátcsökkentett hamburger zsemle receptünk mellé még néhány összetevős, ínycsiklandó húspogácsa receptet is találhattok! EBBŐL a szénhidrátcsökkentett hamburger receptből akár légiesen könnyű hot dog kiflit is formázhattok, EHHEZ a szénhidrátcsökkentett hamburger recepthez pedig még a sütőt sem kell bekapcsolnod!

Itt tényleg minden igényt kielégítő szénhidrátcsökkentett hamburger zsemle receptekkel megismerkedhettek, amelyeknek köszönhetően ismét élvezhetitek a hamburger ízét, akár szénhidrátcsökkentett étrend mellett is!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!