Ha elronthatatlan szénhidrátcsökkentett pogácsa receptet keresel, akkor jó helyen jársz! A sokak által kedvelt sós, sajtos, túrós, magvas, tepertős pogácsákat el lehet készíteni olyan módon, hogy szénhidrátcsökkentett étrendbe is beilleszthetőek legyenek!

A legtöbb pogácsához kell búzaliszt, amely köztudottan magas szénhidrátértékkel bír, ráadásul gyorsan szívódik fel, így az elfogyasztása után nem sokkal ismét éhesnek érezhetjük magunkat. Ha Te is a pogácsarajongók táborát erősíted, ha neked is nehézséget okoz abbahagyni az omlós, ízes pogácsák majszolását, azonban félsz, hogy ez a remek kis étel belerondít az étrendedbe, akkor válaszd a szénhidrátcsökkentett pogácsa receptjeinket! Blogunkon olyan szénhidrátcsökkentett pogácsa receptek vannak, amelyeket azok is könnyedén el tudnak készíteni, akik nem rendelkeznek semmiféle konyha gyakorlattal! A „békebeli” sós teasüteménytől, a leveles tepertős pogácsán keresztül, át a sajtos, vajas, és túrós pogácsán, itt mindenre találtok szénhidrátcsökkentett verziót! Szénhidrátcsökkentett pogácsa receptjeink azért is különlegesek, mert a többségüket gluténérzékenyek, sőt, tejérzékenyek, és szójaérzékenyek is fogyaszthatják, sőt, olyan szénhidrátcsökkentett pogácsa receptjeinkből is sok van, amit még paleo életmódba is be lehet illeszteni! A szénhidrátcsökkentett pogácsa receptekért KATT IDE!

Legyen szó otthoni köztes étkezésről, úton-útfélen dobozból elfogyasztott harapnivalóról, vendégségbe vitt pogácsákról, többé nem kell a gyorsan felszívódó szénhidrátokban bővelkedő pogácsákat választanod! Válaszd a kelesztés nélküli, élesztőmentes, szénhidrátcsökkentett pogácsa receptjeinket, hogy ne menjen rá a fél napod egy nagy adag szénhidrátcsökkentett pogácsa elkészítésére!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!