Szénhidrátcsökkentett rétes

Ettél már finom rétest? Szerinted mitől jó a kifogásolhatatlan rétes? Mi a titka a tökéletes rétesnek? A rétes tészta papírvékonysága, a töltelék milyensége? A rétes aranybarnára sült, roppanós teteje alatt meglapuló puha gyümölcsös, túrós, pudingos, vagy mákos töltelék sokak kedvencei között van. Magyarországon különös nagy népszerűségnek örvend a szláv, vagy török eredetű édesség. Mára már a legtöbb városban megtalálható rétes ház, amelyekben a rétes a hagyományos receptúra szerint készül: búzalisztből, tojásból, vajból, étolajból, és cukorból készül.

A legtöbb háziasszony nem mer belevágni a hagyományos réteslap készítésébe, ami nem véletlen. A sok macera helyett, a réteslap leheletvékonyra nyújtása helyett, sokan inkább a boltok polcain sorakozó, készen kapható, egyszerűen megtölthető réteslapot választják, ám azoknak, akik szénhidrátcsökkentett étrendet követnek, az sem megfelelő megoldás. A szénhidrátcsökkentett étrend követőinek a búzalisztes, cukros ételek, a sütemények, a rétesek mind-mind kerülendő ételek. De akkor mit csináljon az, aki szénhidrátcsökkentett rétest szeretne fogyasztani? Vagy az, aki paleo étrendet követ, és szeretne csökkentett szénhidráttartalommal rendelkező rétest fogyasztani? Azoknak, akik szénhidrátcsökkentett rétesre vágynak ajánljuk, hogy próbálják ki a Szafi Reform palacsinta lisztkeverékből készülő paleo rétes, amelyet nem kell gyúrni, dagasztani, de még nyújtani sem! Több százan kipróbálták már EZT a szénhidrátcsökkentett rétest, számtalan töltelék variációval elkészült már, és az egybehangzó vélemény róla az, hogy megunhatatlan, és egyszerűbb az elkészítése, mint az egyszeregy. A szénhidrátcsökkentett rétesek közül nagy sikernek örvendenek a szénhidrátcsökkentett lustaasszony réteseink is, amelyek szintén röpke 15 percen belül elkészíthetőek. KATTINTS IDE, hogy megismerd a szénhidrátcsökkentett rétesink „lusta” 3 verzióját!

Nyisd meg a fenti linkeket, és győződj meg róla, hogy a szénhidrátcsökkentett rétes elkészítése meglepően egyszerű! És, ami miatt érdemes még elkészíteni, az, hogy a paleo, szénhidrátcsökkentett réteseinket még a gluténérzékenyek, és a tejérzékenyek is fogyaszthatják. Készíts szénhidrátcsökkentett rétest ételérzékeny barátaidnak, és családtagjaidnak! Ha pedig a tojás fogyasztását is kerülöd, esetleg növényi alapú táplálkozást folytatsz, akkor is van szénhidrátcsökkentett rétes receptünk számodra, kizárólag vegán alapanyagokból! KATT IDE, hogy megkóstolhasd  Szafi kedvenc gluténmentes, vegán szénhidrátcsökkentett rétesét! Töltsd meg a tejmentes vegán hamis túróval, amihez szintén találsz receptet a legutóbbi linkre kattintva.  Többé ne legyen akadály a rétesezés paleo életmód, vagy szénhidrátcsökkentett étrend mellett! Szénhidrátcsökkentett rétes receptjeink rád várnak, próbáld ki őket Te is!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!