Ki ne szeretné a krémes desszerteket? Szeretünk beülni cukrászdába, egy krémes, kávés tiramisura, az igazán elszántak pedig házilag készítik az olasz csoda finomságot.  Még ha elsőnek, bonyolultnak is tűnhet, megéri saját kezűleg elkészíteni a tiramisut, mert akkor összeállíthatjuk olyan módon, hogy akár ételérzékeny családtagjainkat, vagy tejre diétázó barátainkat is megkínálhassuk vele.

A tiramisu egyik legfontosabb hozzávalója a semleges ízű, rendkívül sokoldalúan felhasználható mascarpone krémsajt. A tejfehérjére érzékenyeknek, és a laktózérzékenyeknek is le kell mondaniuk a mascarpone adta örömökről, de ez nem jelenti azt, hogy a tiramisu mesés izét is el kell felejteniük.

Mielőtt bárki elkezdene kételkedni afelől, hogy a tiramisu elkészíthető tejmentesen, akkor olvasson tovább! Ezen a Blogon nem is csak egy tejmentes tiramisu recept található! Ha figyelsz a szénhidrátbeviteledre, akkor próbáld ki EZT a tejmentes tiramisu receptünket! Ebben a felszívódó szénhidrát értéke nem haladja meg a 3 g-ot 100 grammonként! Ráadásul paleo életmódba, és gluténérzékenyek étrendjébe is beilleszthető!

Ha neked fontos, hogy a tejmentes tiramisud ne tartalmazzon tojást, esetleg vegán életmódba is beilleszthető tejmentes tiramisut szeretnél készíteni, akkor EZ a neked való recept! Minimális zsírtartalommal rendelkezik, és kizárólag növényi alapanyagokból áll!

Katt a fenti linkek egyikére, és bizonyosodj meg róla, hogy igenis létezik tejmentes tiramisu! Ezeket a tejmentes tiramisukat akkor is nyugodt szívvel fogyaszthatod, ha kerülöd a glutént, a szóját, és a hozzáadott cukrot! Ne habozz tovább, készítsd el életed első tejmentes tiramisuját!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!