A palacsinta az egyik legkedveltebb étel, kakaósan, lekvárosan, túrósan, gyümölcsökkel, fahéjjal, de akár üresen is szívesen fogyasztják kicsik, és nagyon egyaránt! A palacsintát nem csak azért szeretjük, mert finom, és laktat, hanem, mert nagyon egyszerű elkészíteni. Gyorsan kikeverjük a lisztből, tojásból, és tejből a palacsinta tésztát, és már süthetjük is a felforrósított serpenyőben. A palacsinta reggelinek, desszertnek, de akár főételnek is megállja a helyét.

Vegán életmód, növényi alapú táplálkozás, vagy tojásérzékenység esetén a palacsintáról való lemondás nehézséget okozhat a palacsinta-rajongók számára. De miért is kellene elfelejteni a palacsinta ízét, a frissen sült palacsinta illatát, tojásmentes étrend esetén? Ezen a blogon több tojásmentes receptet találhattok! Nem kell attól tartanotok, hogy leragadnak, szakadnak, ragacsosak maradnak! Ezek a palacsinta receptek még egyszerűbben elkészíthetőek, mint a hagyományos búzalisztes – tojásos – tejes palacsinták! EZT a tojásmentes palacsintát már több ezren tesztelték, és igazán nagy népszerűségnek örvend kicsik és nagyok körében! Azért is különleges, mert nem csak tojásmentes, hanem szénhidrátcsökkentett, tejmentes, és gluténmentes is! Összetett ételérzékenyek nagy kedvence a Szafi Free tekerhető hajdinás palacsinta, ami, az előzőhöz hasonlóan szintén beilleszthető vegán étrendbe is! Receptet ITT TALÁLTOK hozzá! Ha kisbabád még nem fogyaszt tojást, a hozzátápláláskor kóstoltasd meg vele EZT a banánnal édesített gluténmentes és tojásmentes palacsintát! Nagyon puha, édes, könnyen emészthető, és nem tartalmaz semmilyen édesítőszert!

Ráérős hétvégi reggelek többé ne teljenek palacsintázás nélkül! Süss Te is tojásmentes palacsintát valamelyik receptünk alapján!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!