A klasszikus túrógombóc magyar specialitás: túróból, búzadarából, cukorból, vaníliából, citromléből, és reszelt citromhéjból áll. Egyszerű elkészíteni, azonban érdemes ismerni hozzá néhány trükköt, hogy a főzésekor ne valljunk kudarcot, és ne essen szét apró darabokra a túrógombócunk. Életmódváltók, diétázók, testépítők által kedvelt alapanyagnak számít a túró, hiszen magas fehérjetartalma hozzájárul az izomzat épüléséhez. Ha a túrógombócunk készítéséhez a búzadara helyett a zabpelyhet választjuk, úgy még hatékonyabbá tehetjük az izmaink táplálását, emellett lassabban fog felszívódni, így az elfogyasztását követően csak később fogunk éhséget érezni. A túrógombóc zabpehellyel is nagyon-nagyon finom, szinte megtévesztően hasonít a hagyományos társához, még úgy is, ha édesítésként nem finomított cukrot teszünk bele.

Szeretnéd megismerni ezeket a zabpelyhes túrógombóc recepteket? Ha igen, azt javasoljuk, hogy mindenképpen olvass tovább, hiszen ezen a Blogon többféle zabpelyhes túrógombóc recepttel ismerkedhet meg minden érdeklődő! KATT IDE, hogy megismerhesd a túró, és a zabpehely tökéletes kombinációit: az elronthatatlan, puha, tökéletes állagú fitnesz túrógombóc recepteket!

Te mivel fogyasztanád a zabpelyhes túrógombócodat? Simán, esetleg porcukor helyettesítővel, vagy tejföllel? Tálald, ahogy a legkívánatosabb számodra, és fogyaszd egészséggel!  Készíts egy habkönnyű zabpelyhes túrógombócot az egész család örömére!

Ha pedig a zabos túrógombócodat szeretnéd tejmentesen elkészíteni, arra is van lehetőség! Dobd össze az álom finom tejmentes, vegán „túrógombócot”, amely 100%-ban növényi összetevőkből áll! ITT TALÁLSZ hozzá receptet!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!