Túrógombóc zabpehellyel

Készítettél már túrógombócot zabpehellyel? Nagyon egyszerű, és ha így készíted, akkor akár gluténmentessé is varázsolhatod ezt az édes finomságot. Nem csak gluténérzékenyek számára ajánljuk, hogy Szafi Reform zabpehellyel, és zabliszttel készítsék a túrógombócot, hanem azoknak is, akik kerülik a gyorsan felszívdó szénhidrátokat. Zabpelyhes túrógombócaink hozzáadott cukortól mentesek, és magas fehérjetartalmuk miatt még az izomépítés során is ajánljuk a fogyasztásukat.  Pofonegyszerű zabpelyhes túrógombóc receptjeinkkel gyorsan készíthetsz nagyon finom ebédet az egész család számára. Egy kiadós leves után nem is kell több, elég egy-két szem zabpelyhes túrógombóc mindenki számára. Ha Te is folyamatosan küzdesz, hogy mindenre jusson időd, és odavagy a gyorsan elkészíthető, finom receptekért, akkor a zabpelyhes túrógombócokat mindenképp készítsd el!

A zabpehellyel készített túrógombóc szerintünk egy az egyben visszaadja a hagyományos, búzadarás, cukros verzió fogyasztásának élményét. Nem kell attól tartanod, hogy a zabpelyhes túrógombócaid szét fognak főni a vízben, hiszen, ha pontosan betartod a tökéletesre kikísérletezett receptjeinket, akkor neked is óriási sikerélményben lehet részed! A túrógombócban lévő zabpehely igazi jolly joker: nincs mellékíze, sok benne, és a belőle készült ételekben az élelmi rost, az ásványi anyag, és a vitamin.

Ha érdekelnek a zabpelyhes túrógombóc receptek, akkor KATTINTS IDE! Az évek alatt több verziót is összegyűjtöttünk, hogy mindenki megtalálja a számára legfinomabbat!

Próbáld ki te is a túrógombóc készítést zabpehely, zabkorpa, vagy zabliszt hozzáadásával, és meglátod, többet nem is akarsz majd hagyományos, búzadarás túrógombócot főzni!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!