Vegán babapiskóta

A búzalisztet, cukrot, és tojást tartalmazó babapiskóta sok közkedvelt desszert alapja, pl. a tiramisué, ám sokan magában is előszeretettel adják gyermekük kezébe a hozzátáplálás idején. Állagra törékeny, laza, könnyű tésztájú, szinte porhanyós, illata hasonló a friss tojáséhoz. Ezt a jó sok tojást tartalmazó majszolni valót a vegán életmódot élők nem fogyasztják, hiszen a növényi alapú étrend mellőz minden állati eredetű élelmiszert.

A babapiskóta elkészíthető tojás nélkül is! Sőt, a blog vegán babapiskóta receptjei hozzáadott cukortól, és búzaliszttől is mentesek, így a gyorsan feszívódó szénhidrátokat kerülők, tudatosan táplálkozók is bátran fogyaszthatnak belőlük! A vegán babapiskóta receptjeink azért is különlegesek, mert gluténérzékenyek is fogyaszthatják őket, vegán babapiskótáink segítségével könnyedén készíthetsz gluténmentes tiramisut, vagy bármilyen babapiskóta alapú desszertet. Mellékízmentes, karobos, gluténmentes vegán babapiskóta receptünk ITT ELÉRHETŐ! A legkisebbeket is bátran kínálhatod vele, ennek a legtöbb baba nem fog ellenállni, de felnőtteknek is remek választás a reggeli, vagy a délutáni kávé mellé! Ha ragaszkodsz a babapiskóta világos színéhez, készítsd el EZT a zsírszegény, gluténmentes, vegán babapiskóta receptünket! Morzsolódik, ropogós, de ennek ellenére nem fojtós, tökéletesen passzol olyan süteményekhez, amelyek beáztatott babapiskótát igényelnek.

Vegán életmód mellett ismét élvezheted a porhanyós, könnyed babapiskóta ízét! Ne hagyd ki a vegán babapiskóta receptjeinket, süsd meg őket még ma, és készíts belőlük isteni finom desszerteket, amikor az időd engedi!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!