Vegán cukkini tócsni

A cukkini tócsni nem csak azért nagyon jó ebéd, vagy vacsoraötlet, mert nagyon finom, és laktató, hanem mert a gyerekek is szívesen fogyasztják, annak ellenére, hogy cukkinis, sőt még nasinak is kiváló, amennyiben készítünk hozzá egy jó hideg, fokhagymás – borsos mártogatóst. Ha lapul a hűtődben, vagy a spájzban egy cukkini, akkor itt az idő, hogy elkészítsd a vegán cukkini tócsni receptünket, amit nem csak tojásérzékenyeknek ajánlunk, hanem azoknak is, akik gluténmentes étrendet követnek, esetleg állati eredetű összetevők nélkül szeretnének enni egy igazán laktató fogást.

A vegán cukkini tócsni receptjeink, a hagyományos tócsnikkal ellentétben, természetesen nem búzalisztből, tojásból készülnek. És természetesen mi nem javasoljuk, hogy a klasszikus tócsnihoz hasonlóan, a mi vegán cukkini tócsinjainkat is zsiradékban süssétek ki! A mi vegán cukkini tócsnijaink jóval kevesebb zsiradékot tartalmaznak, ráadásul a bennük lévő szénhidrátok nagyon jó minőségűek, fogyasztásukkal nem emelkedik meg hirtelen a vércukorszint.  Ráadásul a vegán cukkini tócsnink még gluténmentes étrendbe is beilleszthető, így ételérzékenyég sem lehet akadály az elkészítésében!

KATTINTS IDE, ha szeretnéd tudni, hogy miből készül a szerintük legfinomabb vegán cukkini tócsni! Készítsd el főzelék mellé, az esti salátádhoz, vagy meccsnézéshez a mártogatós kísérőjeként!

Süsd meg az összetett ételérzékenységgel küzdő barátaid, rokonaid számára a vegán cukkini tócsni receptünket, és zsebeld be az elismeréseket! Bizonyítsd be a vegán cukkini tócsni receptünk segítségével, hogy a zöldségek, a cukkini igenis egy izgalmas alapanyag tud lenni, amit még a legválogatósabbak is szívesen elfogyasztanak, ha jól van elkészítve!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!