Az érzékenyeknek, a vegánoknak, és a növényi alapú étrend követőinek sem kell lemondaniuk a karácsonyi finomságokról!

A Szafi Reform Top 10 Paleo (gluténmentes, szénhidrátcsökkentett) karácsonyi sütemény receptek után (ITT TALÁLJÁTOK!), itt a Szafi Free top 10+1 is, ezek a vegán karácsonyi sütemények lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaznak, és amennyire csak tudtuk csökkentettük a süteményekben lévő zsírtartalmat.

Az utóbbi időben rengeteget dolgoztunk azon, hogy akkor is elkészíthessétek a kedvenc finomságaitokat, ha akár a gluténra, akár tejre, tojásra, szójára vagytok érzékenyek, vagy, ha a vegán életmódot követitek, és nem mellesleg nem szeretnétek hozzáadott cukorban, zsírban dúskáló ételeket enni karácsonykor sem. A vegán karácsonyi sütemény receptjeink között megtaláljátok a legnépszerűbb ünnepi sütemények növényi alapú verzióját! Vegán bejgli, vegán mézeskalács, vegán hókifli, hogy csak néhányat említsünk! Vegán karácsonyi sütemény receptjeink természetesen mézmentesek is, azonban az ízük megtévesztően hasonlít a hagyományos verziókra!

Süss állati eredetű összetevőktől mentes vegán karácsonyi süteményeket az egész család örömére! Karácsonykor sem kell cukorbomba süteményeket sütni, nem szükséges tehéntejet, és tojást tenned tésztájukba, hiszen a vegán karácsonyi sütemény receptjeink segítségével könnyűszerrel elkészítheted a növényi alapú verziójukat!

Íme, összefoglaltuk nektek egybe a 10+1 kedvenc, karácsonyi Szafi Free vegán karácsonyi sütemény receptet, IDE KATTINTVA éritek el!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!