Vegán nokedli

Te is oda vagy a nokedliért? Vegán életmód mellett is szívesen fogyasztanád egy jó zöldségpörkölt mellé, vagy levesbetétként? Ha eddig úgy gondoltad, hogy a nokedlit mellőznöd kell növényi alapú táplálkozás miatt, akkor jól figyelj! A vegán nokedli készítése roppant egyszer, a Szafi Free vegán nokedli lisztkeverékkel, ami ráadásul gluténmentes étrendbe is beilleszthető! A Szafi Free gluténmentes vegán nokedli alapja a lassú felszívódású, B-vitaminban, és élelmi rostban gazdag hajdinaliszt. Ehhez a rendkívül könnyen kezelhető lisztkeverékhez csupán tetszőleges mennyiségű sót, és vizet kell adni, miután pedig összekevertük a vegán nokedli tésztáját, és forraltunk vizet, ugyan úgy kell kiszaggatni, mint a hagyományos nokedlit. Készítsd el a Szafi Free gluténmentes vegán nokedlit, ÍGY! 

A hagyományos nokedli, ha jól van elkészítve, nem tapad, nem ragad, nem nyálkás, nem kemény, és nem mállik szét. Ezeknek a feltételeknek megfelel az ízletes, laktató vegán nokedli receptjeink mindegyike! Vegán nokedli receptjeinket nem csak azoknak ajánljuk, akik kizárólag növényi eredetű ételeket fogyasztanak, hanem, azoknak is, akik gluténérzékenységben, és tojásérzékenységben szenvednek. Ha összetett ételérzékenyként már az idejét sem tudod mikor ettél utoljára igazán finom nokedlit, akkor a vegán nokedli receptjeink neked valóak!

Vegán nokedli receptjeink között megtalálható szénhidrátcsökkentett verzió is. Ennek a receptjét IDE KATTINTVA érheted el!

Egyél ismét nokedlit friss salátával, készítsd el rakott verzióban, főzd bele egy finom gőzölgő levesbe, vagy egy szaftos étel mellé! A vegán életmód nem a lemondásokról szól! Élvezd az ízeket, és főzd meg a kedvenc ételeidet vegán verzióban!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!