Zabkeksz recept

A boltokban kapható, cukros, olajos, margarinos kekszek tökéletes alternatívája a házi zabkeksz! A zab sok diétázó kedvenc alapanyagai közé tartozik, hiszen lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, sok benne az élelmi rost, a fehérje, hosszú időre jól lehet vele lakni, ráadásul gluténmentes verzióban is megvásárolhatjuk! A zabpehely rendkívül sokoldalú, nem csak főzelékek sűrítésére, pékáruk sütésére alkalmas, hanem különböző édességek, sütemények, és kekszek tökéletes alapanyagául is szolgálhat. Könnyen kezelhető, állagban, színben, ízben nagyon hasonlít a közkedvelt búzalisztre, így, a belőle készült reform ételeket még a válogatósabbak is szívesen fogyasztják.

A boltokban kapható zabkekszek csak kis mértékben tartalmaznak zabot, ráadásul sok bennük a transzzsír, és a cukor. Így a reggeli kávé, és a délutáni tea mellé érdemesebb a saját kezűleg készített zabkekszet választani. De hogy álljunk neki házi zabkekszet sütni? Egyszerűbb megsütni a házi zabkekszeket, mint az egyszeregy! Ezen a blogon megannyi zabkeksz recepttel ismerkedhet meg minden érdeklődő, amelyek mind-mind pikk-pakk, minimális energia-, és időbefektetéssel már frissen az asztalon gőzölöghetnek. Többek között növényi fehérjével dúsított zabkeksz recept is van a blogon, KATT IDE ha érdekel a receptje! Ha a boltira nagyon hasonlító, ropogós zabkekszre vágysz, akkor válaszd EZT a receptet! Mindkettő recept tejmentes, és tojásmentes is, így vegánoknak, és összetett ételérzékenyeknek is szeretettel ajánljuk őket! Az egyik legegyszerűbb zabkeksz receptünk évek óta töretlenül népszerű, sokan tesztelték már, tökéletes reggelire, és köztes étkezésre is. ITT TALÁLHATÓ a receptje! Feldobhatod csokival, mazsolával, magvakkal, vagy, amivel épp kedved tartja!

Süss egy hatalmas adag zabkekszet a receptjeink alapján, és vidd magaddal, hogy, ha napközben hirtelen rád tör a farkaséhség ne kelljen a bolti, adalékanyagokkal teli kekszeket választanod!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!